in

5 redenen voor een bierspa die je huid en humeur gezond houdt

Een  beer spa  is ongelooflijk rustgevend, net als een typische spa of bubbelbad, maar jij ookkrijg een extra boost voor je hele lichaam, zowel inwendig als voor huid en haar, bedanktaan de ingrediënten in bier, zoals mout, hop, gerst en biergist.

Bier is een geweldige bron van vitamins, met name vitamin B, en actieve enzymen. Het maakt de huid zachter en laat het haar meer glanzen. Een bierbad bevordert ook bloedsomloop, ontgift het lichaam en revitaliseert de geest.

Voordelen van Bier Spa

Bij excellent Bier Spa ligt de focus op meer dan alleen onthaasten. De Bier Welzijn geeft je een stralende huid en een ontspannen lichaam. I hele lichaam zal hiervan profiten van bier welzijn.

I weet al dat bier een verkoelende drank is. Het smaakt op elk moment heerlijk en bevredigt de dorst. Maar wist je dat een bierspa heel wat voordelen heeft om te gloeien huid?

Bierbaden werden al preventief door onze voorouders gemaakttegen tal van ziekten. Is dat niet fantastisch? Bier is een geweldige bron van vitamins, mineralen, vezels en antioxidanten die je huid voeden en kalmeren. Meer dan alleeneen heerlijk aroma is te vinden in een bierspa.

1) I lichaam kalmeren

  • Wijn wordt gecrediteerd met de meeste gezondheidsvoordelen, maar bier heeft ook verschillende voordelen. Bijvoorbeeld:
     De polyfenolen van bier beschermen je tegen hart- en vaatziekten. Bovendien is hetverhoogt je goede cholesterol en vermindert hypertensie vanwege de hoeveelheid waterhet bevat. Daarom bewaakt beer I hart!
  • Beer bevat 90% water. Daarom is het een slim idee om nierstenen te vermijden. 
    Deze kwaliteit is echter een fantastische handle om je lichaam te hydrateren, zelfs na het sporten.Het kan echter ook helpen bij het beheersen van arteriële hypertensie.
  • Siliciumdioxide  helpst de botdichtheid te verhogen.
  • De vezels van bier helpen het schadelijke cholesterol te verlagen en de darmgezondheid te verbeteren.
  • Het is geweldig voor zwangere vrouwen vanwege het hoge foliumzuurgehalte, dat 
    bevordert de ontwikkeling van de fetus » neurologisch systeem.

2) Rust in de geest

Lachen is een gegeven wanneer je bierwelzijn in je opneemt. Door alle ongunstige te verwijderen ideeën, lachen kalmeert de geest en stelt je in staat om het heden ten volle te waarderen. De het proces begint wanneer de  GoodBeerSpa  bierwelzijnsconsulent u meeneemt naar de badzone en begeleidt u bij elke stap van het proces.

3) Lichtgevende huid:

  • Biereiwitten en vitamin B voeden de huid en vertragen het verouderingsproces. 
    Natuurlijke methoden om rimpels te voorkomen. Daarom is het een effectieve acne therapy 
    .
  • Bier wordt gebruikt om het gezichtsmasker te bevochtigen. U kunt uw huid regenereren 
    en vermijd rimpels met deze aanpak.
  • Wanneer bier en aardbeien worden gecombineerd, werkt het als een exfoliant voor de huid.
  • Omdat het een fantastische remedy is voor vermoeide voeten, zullen je voeten je dankbaar zijnze een massage geven met bier extract.

4) Gunstige invloed op de bloedcirculatie

De chemicaliën, de warmte en de bubbels helpen allemaal om de bloedstroom te verbeteren. Uw bloed beweegt sneller en vervoert meer zuurstof.Uw neurologische systeem en bloedstroom zijn beide gebaat bij een bierbad. Bier kooldioxide helpt de bloedstroom sneller en verlaagt de bloeddruk.


5) Voordelen voor haar:

  • U kunt alle voordelen van bier op uw haar toepassen en er toch van profiten. Beschouwen deze: 

    Bier kan wonderen doen voor je haar. Het hydrateert je haar terwijl het ookhet balanceren van de PH van je haar.

  •  Eiwitten en vitamins van bier zijn geweldig voor de haarzakjes. Zodat het haar kan stoppen verlies.

Bierspa puts beer?

  • Een bubbelbad puts alleen beer zou te koud zijn (6°C) in 10 keer zoveel kosten 
    omdat er 700 liter beer in zou zitten.
  • Warm water wordt aan het bad toegevoegd, samen met een mengsel van bier, evenals 
    mout, hop, biergist en water.
  • Deze stoffen zijn goed voor je huid en haar omdat ze een high concentratie van vitamins, mineralen en essentiële oliën. 

    Je ruikt fantastisch na de sessie dankzij de toevoeging van extra natuurlijke, geurige elementen die het water een aangenaam kruidenparfum geven.

  • The  Goed  Bier heeft de selectie van huisgemaakt bier aanzienlijk vergroot 
    cosmetica.
  • Dit is echt leuk en ontspannend om te doen, en het zal je een goed gevoel geven 
    Brussel is de beste plaats om te bezoeken en te genieten.

Conclusion

Als je geen fan bent van spabehandelingen, wil je dit misschien een kans geven omdat jeweet nooit. Omdat « bierbaden een gevestigde medische praktijk zijn uit het Midden » Leeftijden, waarvan bekend is dat ze de poriën reinigen, de longcirculatie verbeteren, de huid regenereren en haar, en het zenuwstelsel stimulaten, » says hoeft niet eens een schuldige te zijn s genoegenert. zelfs dat individuen eens per maand aan de therapy deelnemen.

Written by Good Beer Spa