in

Verdachte van moord op studenten in Idaho is criminologiestudent

@Pexels - Rodnae Productions

Je hebt dit nieuws misschien al gehoord via TikTok, maar voor de studenten die er nog niet van op de hoogte zijn: 4 studenten uit Idaho werden anderhalve maand geleden dood teruggevonden en er was geen verdachte. Nu is er iemand opgepakt die een wel een heel speciale achtergrond heeft. Bryan Kohberger is een criminologiestudent en was heel geïnteresseerd in seriemoordenaars…  De politie heeft wel nog geen enkel motief gevonden voor de moorden op de vier studenten. 

De verdachte was heel gefascineerd door de moord en had er ook veel aandacht voor. Hij was dan ook verwonderd als hij plots werd opgepakt op verdenking voor diezelfde moord. Vroeger had hij een heroïneverslaving. Hijzelf en zijn familie pleit voor zijn onschuld. Waarom werd Bryan nu precies opgepakt voor deze moorden? Zijn auto matcht met de auto die in de buurt van het studentenhuis rondreed in november. 

De vier studenten werden tijdens een nacht in november doodgestoken met een lang mes, terwijl de overige twee huisgenoten vredig lagen te slapen. Ze hadden helemaal niets gehoord van de vier gruwelijke moorden.

Volg ons op Instagram en TikTok! Word ook lid van onze Facebookgroep voor meer advies!

Bron: https://www.standaard.be/cnt/dmf20230102_94919937

Written by Kotplanet

What do you think?