in ,

3 sites waar je als student kortingen kan claimen

@Pexels - Andrea Piacquadio

Soms wil je jezelf eens verwennen, maar al snel merk je weer hoe duur het leven geworden is. Als student is het niet altijd gemakkelijk om zonder zorgen te shoppen, maar geen paniek! Kotplanet staat voor jou klaar met zo’n drie websites waar je als studenten tal van kortingen kan claimen.

Op zoek naar enkele andere websites en apps waar je geld kan besparen? Check dan zeker onze acht aanbevelingen!

1/ UNiDAYS

Misschien heb je er al van gehoord, misschien ook niet. Sinds 2011 kunnen studenten terecht op het Engelse platform UNiDAYS voor tal van goede deals. Het platform is wereldwijd actief en het enige wat je moet doen is een profiel aanmaken en aantonen dat je een geregistreerde student bent. Geen zorgen! Dit duurt niet zo lang en het is ook zeker niet ingewikkeld. Bij UNiDAYS kan je als studenten genieten van kortingen bij merken als Apple en Apple Music, Disney+, Nike en SHEIN. Dus of je gespaard hebt voor de nieuwste MacBook of je hebt een mooi paar sneakers gezien dat je graag wilt kopen, met UNiDAYS betaal je sowieso een beetje minder!

2/ Studentenkorting

Wil je het toch liever dichter bij huis houden? Dan is er Studentenkorting om jou van de nodige studentenkortingen te voorzien. Studentenkorting is sinds 2008 actief in België en Nederland en biedt eveneens kortingen bij tal van brands aan. Zo zal je onder meer bij Converse, Coolblue, JD Sports en MediaMarkt minder betalen als student. Net als bij UNiDAYS moet je eerst een account maken en verifiëren dat je een geregistreerde student bent. Daarna kan het shoppen starten!

3/ Student Beans

De derde site in het rijtje is er opnieuw ééntje uit het Verenigd Koninkrijk. Student Beans werd in 2005 opgericht en is zo ook meteen het oudste platform van de drie. Het platform werd gecreëerd door twee jonge afgestudeerde studenten. Inmiddels is Student Beans wereldwijd actief en werkt het samen met meer dan duizend brands. Ook hier moet je een profiel aanmaken en aantonen dat je een geregistreerde student bent. Eenmaal je dat gedaan hebt, kan je genieten van kortingen bij merken als Adidas, Vans, Bose, Champion en Timberland!

Als je jezelf graag eens verwent, wacht dan niet langer met een account aan te maken op deze platformen. Wie weet geniet je bij jouw volgende aankoop wel van een mooie korting! Een laatste tip, ten slotte, is om zelf ook eens na te gaan waar je nog kortingen kan verkrijgen. Studenten die, bijvoorbeeld, lid zijn van KBC, kunnen via de KBC-app ook gebruikmaken van de zogenaamde Kate Deals. De deals zijn dus nooit ver weg!

Volg ons op Instagram voor meer Kotplanet-nieuwtjes!

Written by Shane R.

What do you think?