Het leven op kotTIPS

4 redenen om LED-strips te kopen als kotstudent

LED-strips. Je hebt ze misschien al eens op TikTok of Instagram voorbij zien komen. Het is een hele leuke manier om jouw kot op te vrolijken. De vele kleurtjes, de gezellige sfeer, er zijn redenen genoeg. Kotplanet geeft je vier redenen om LED-strips te kopen als kotstudent.

1/ Kleurvariatie

Door RGB LED-strips op te hangen op jouw kot, kan je kiezen uit een breed scala aan kleuren. De veelzijdigheid van deze strips zorgt ervoor dat jij de verlichting kan aanpassen aan jouw mood of voor speciale gelegenheden, zoals een verjaardag. Of je nu een donkerdere kleur wilt terwijl je een film kijkt of een lichte, warmere kleur tijdens het lezen. Met LED-strips heb je hoe dan ook meer keuze dan met een gewone lamp.

2/ Helderheid

Met LED-strips kan je niet enkel de kleuren kiezen van de verlichting op jouw kot, maar je kan ook de helderheid bepalen. Als je veel licht nodig hebt, kan je ze op maximumhoogte zetten, maar als je liever een cosy vibe creëert, dan kan je ze ook dimmen. Als je een film kijkt, wil je natuurlijk geen fel licht op jouw tv hebben schijnen, maar tijdens het studeren kan het wel handig zijn natuurlijk.

3/ Sfeer

Net doordat je keuze hebt uit zoveel diverse kleuren en ook de helderheid kan wijzigen – naargelang wat je aan het doen bent en de vibe die je wilt creëren – kunnen LED-strips zonder twijfel bijdragen aan de sfeer op jouw kot. Meer zelfs! De LED-strips kunnen voor een groot deel de sfeer zelfs bepalen. Een warme kleur met een iets lichtere helderheid kan dat etentje tijdens jouw volgende date een stuk gezelliger maken… 😉

4/ Ruimtebesparend

Tot slot moet je je ook niet druk maken over lampen die in de weg staan. Je plakt ze op je muur en sluit ze aan op een stopcontact, that’s it! Je hoeft de volgende keer dat je schoonmaakt dus geen lampen te verplaatsen. Dit zorgt er dan weer voor dat je wat meer ruimte hebt en dat kan ook aangenaam zijn.

Zo! Als jij nog twijfelt over LED-strips, dan zullen deze vier redenen je vast helpen om de knoop door te hakken en er eindelijk te kopen. Veel plezier! 💡

Wil je meer content voor studenten? Volg ons snel op TikTok!

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite