Het leven op kotTIPS

6 manieren om je kot met foto’s te decoreren

Of je net verhuisd bent of al enige tijd in jouw kot woont, het kan altijd leuk zijn op je kot op te vrolijken. Een leuke en authentieke manier om dat te doen, is door foto’s te gebruiken. Het is iets persoonlijks en het kan je ook helpen mocht je je familie en vrienden toch soms missen. Maar hoe begin je? Kotplanet geeft zes manieren om je kot met foto’s te decoreren.

1/ Fotomuur

Een eerste toffe manier om je kot te versieren met foto’s, is door een fotomuur te creëren. Heb jij zo’n saaie witte muur op kot? Goed! Laat je creativiteit de vrije loop, want er zijn zoveel mogelijke manieren om je foto’s te organiseren. Ook wanneer je geen nagels in de muur mag kloppen van je huisbaas, zijn er nog tal van andere oplossingen. Het is een hele coole manier om al jouw favoriete herinneringen samen te brengen, maar vergeet ook geen ruimte te laten voor nieuwe herinneringen!

2/ Foto’s op koelkast

Studenten die het liever iets meer bescheiden houden, kunnen dan weer hun koelkast opvrolijken door er enkele mooie foto’s op te plaatsen met leuke magneetjes. De koelkast is een veelgebruikt apparaat, dus is het ook een goede manier om de foto’s vaak bewust te zien en terug te denken aan leuke momenten met je familie en vrienden.

3/ Fotokaders

De misschien wel vaakst voorkomende manier om je kot te decoreren met foto’s: fotokaders. Het is een leuke en eenvoudige manier om je kot te versieren hoe jij het wilt en zo lege ruimtes op te vullen. Er zijn zoveel verschillende soorten frames, waardoor jij gemakkelijk de vibe kunt creëren die jij maar wilt.

4/ Fotocanvas

Het leunt wat meer aan bij de fotokaders, maar het is toch een beetje anders. Als jij een stap verder wilt gaan, kan je een fotocanvas laten maken (of misschien krijg je er wel eentje voor je verjaardag). Ook dit is een coole manier om jouw favoriete foto’s niet enkel op je telefoon, maar ook op kot te hebben en dat in de maat die jij maar wilt!

5/ Polaroid waslijn

Een wat speelsere manier om je kot te decoreren met foto’s is door een polaroid waslijn te maken. Al wat je nodig hebt, is een waslijn, wasknijpertjes of clips en een instantcamera waarmee je Polaroid-foto’s kan maken. Terwijl je het moment nog beleeft, kan je je foto al ophangen! Het biedt een vleugje nostalgie en spontaniteit toe aan jouw kot. Leuk, toch?

6/ Fotoboek

Tot slot kan je er ook voor kiezen om al jouw favoriete herinneringen met familie en vrienden te bundelen in een fotoboek. Deze kan je dan altijd bij de hand houden als je er even door wilt bladeren. Het leuke aan een fotoboek is dat je het kan organiseren zoals je dat zelf wilt en dat je er ook leuke bijschriften, stickers en andere decoratieve elementen aan kan toevoegen.  Tijdloos en intiem, maar ook mooi en leuk!

Zo! Met deze zes manieren hopen we dat je voldoende inspiratie hebt opgedaan om jouw kot te versieren en er zo een echte thuis van te maken. Veel succes! 📸

Op zoek naar meer content voor studenten? Ontdek meer op onze website!

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite