BlokStudiesTIPS

De vreugde van de blok, winterversie

De blok in december is niet gemakkelijk. Daarom probeerde Kotplanet enkele vreugdes van de winterblok te verzamelen. Gewoon, om je een beetje te motiveren nu deze moeilijke periode nadert. 

1/ In een pauze kan je een kerstfilm kijken… 

Laten we eerlijk zijn: we houden allemaal van die cheesy kerstfilms waarbij je binnen de eerste 5 minuten precies weet wat er gaat gebeuren. Het is de perfecte pauze tijdens de blok.

2/ Je kunt jezelf troosten door raclette of fondue te eten

Er is echt geen betere motivatie dan te weten dat je na een lange dag studeren raclette of fondue mag gaan eten. Als dat je niet motiveert, weten wij het ook niet meer. Dit is echt de beste vreugde van de blok.

3/ Kerstmis en oudejaarsavond kunnen je een boost geven

In plaats van te denken dat deze periode wordt verpest door je blok, zie het als een kans om even op adem te komen. Kom samen met je familie of vrienden en geniet van een avondje uit. 

4/ Het is slecht weer, dus je wilt niet naar buiten.

Als je in mei of juni in de blok zit, is het mooi weer en denk je meer aan de barbecue die je met je vriend wil organiseren dan aan je cursus op je bureau. Nu is het koud, dus je bent veel beter af in je dekentje achter je bureau, geloof ons. Een echte vreugde van de blok. 

5/ Pyjama’s de hele dag door

In de blok zitten betekent de hele dag in pyjama blijven. Wat is er leuker dan je beste, zachtste, warmste pyjama aan te kunnen trekken en er van ‘s avonds tot ‘s ochtends in te blijven? Als je een paar warme sokken toevoegt, ben je helemaal gesetteld! 

Volg ons op Instagram en TikTok!

Coordinatrice Marketing aka Madame Kotplanet. Fan de tattoos et de rock, j’adore les séries et films un peu (trop) cul-cul qui font pleurer.

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite