in ,

Vijf interessante websites die je als student absoluut moet kennen

@Pexels - Picjumbocom

Welke websites moet je zeker kennen als student? Dat zocht Kotplanet voor jou uit!

1/ Makemeacocktail.com

Heb je een last minute feestje en weet je niet wat je allemaal zou kunnen drinken? Met deze website zullen je fiestas nooit meer hetzelfde zijn! Zo vind je er niet alleen ideeën voor leuke cocktails om te maken, maar kan je er ook terecht voor cocktails op maat! Je hoeft alleen maar naar de rubriek “my bar” te gaan, de ingrediënten in te voeren die je bij de hand hebt (sterkedrank, vruchtensap, frisdrank, verschillende suikers, siropen … wat dan ook) en de site stelt verschillende drankjes voor die je makkelijk kunt klaarmaken.

2/ My unidays.com

Nu, geen twijfel mogelijk, dit is ongetwijfeld de beste website die we je aan het eind van het jaar kunnen meegeven. Hebben de kerstcadeaus je een fortuin gekost? Geen zorgen, vanaf nu is dat verleden tijd. Op deze site vind je tientallen aanbiedingen voor de meest uiteenlopende producten en merken. Van voedingsmiddelen tot cosmetica, schoenen en allerlei items, je vindt er wat je zoekt en je bespaart er ook nog wat op! 

3/ Ted.com

Iedereen heeft wel al eens het woord “Ted Talk” gehoord. Welnu, Ted.com is de officiële website die deze beroemde video’s verzamelt van deskundige sprekers die een bepaald onderwerp behandelen over onderwijs, technologie of wetenschap. Hiermee kan je snel een video vinden over het onderwerp dat je interesseert en er is ondertiteling in honderd talen.

4/ Adobe Color

Of je nu een student bent op het gebied van kunst, grafische vormgeving, architectuur, informatica of gewoon je flat wilt opknappen, deze site is speciaal voor jou. Hiermee kun je een palet van schakeringen en tinten maken op basis van het kleurenwiel, een afbeelding of een foto, terwijl je de exacte referentie van iedere kleur krijgt. Dus, laat je inspireren door het kleurenpalet! Klaar? Kleuren maar!

Volg ons op Instagram en TikTok!

Written by Chiara Ecino

What do you think?