in , ,

Welke warme drankjes moet je drinken tijdens de examens?

@Pexels - Fallon Michael

Tijdens de examens moet je je zo goed mogelijk verwennen en kan dat beter dan met een lekker warm drankje? Ik denk het niet! Er bestaat heel wat meer dan een warme chocolademelk. Dat zal Kotplanet jou eens vertellen. 

1/ Beginnen met de klassieker: warme chocolademelk

De klassieker van de warme drankjes is natuurlijk de warme chocolademelk. Iedereen die van chocolade houdt, houdt van warme chocolademelk. En zijn er dan veel mensen die niet graag chocolade eten? Ik vrees ervoor. Het is dus terecht een klassieker.

Je kan veel variaties maken op deze lekkere warme choco! Je kan witte chocolade gebruiken of bruine, of zwarte… Het maakt niet uit! Ook kan je er een toefje slagroom opdoen, wat hagelslag er bovenop en eventueel wat marshmallows? Het kan niet beter!

2/ Verschillende soorten koffies

Voor de mensen die wat meer cafeïne kunnen gebruiken dan dat er in een warme choco zit, is er natuurlijk nog koffie! Dat hoeft ook niet enkel saaie, zwarte koffie te zijn. Je kan er tenminste een suikertje aan toevoegen… 

Neenee, misschien heb je thuis of op kot niet echt een fancy koffiemachine, dus voor een lekkere latte zal je misschien toch je deur uit moeten, maar pauze is ook nodig! Kies eens iets wat je nog nooit hebt gedronken: een latte vanille, een mocha latte, een gingerbread latte? Allemaal winterdrankjes die jou veel energie zullen geven!

3/ Soepjes

Mmm, een lekker soepje. Ik krijg al water in mijn mond als ik er aan denk! Wil je zelf de uitdaging aangaan om een soepje te maken van het begin? Proficiat! We zijn trots op jou! Je kan er natuurlijk ook gaan kopen als je weinig tijd hebt! Ze zal minstens even lekker zijn! Wat is jouw favoriete soep? 

4/ Glühwein? 

Ga je met je vriend(inn)en naar een of andere kerstmarkt nog? Drink dan zeker een lekkere glühwein. Je zal direct warm krijgen in deze koude winter! 

Oké, misschien moet je niet te veel van die glüwhein drinken, maar de andere kan je gemakkelijk thuis of op kot maken, natuurlijk! Verwen jezelf maar eens tijdens deze koude examenperiode, het is je gegund! 

Volg ons alleszins ook op Instagram en TikTok om leuke dingen te zien op je feed!

What do you think?