BrusselCampus

4 activiteiten voor studenten op 21 juli in Brussel

Lang leve, België! Vandaag vieren we de Belgische nationale feestdag. Dit moet natuurlijk gevierd worden en daarom organiseren tal van steden heel wat leuks vandaag, zo ook onze hoofdstad! Kotplanet geeft je daarom zo’n vier activiteiten voor studenten op 21 juli in Brussel.

Wandel jij wel eens door Brussel? Check dan zeker onze zeven murals je moet bezoeken!

1/ Leuke randactiviteiten

Jong en oud zijn vandaag welkom voor een groot volksfeest in onze hoofdstad. Vanaf 10 uur ’s ochtends kan je tussen het Warandepark en het Poulaertplein genieten van onder meer concerten, folkloristische parades en mini dorpen van onder meer de politie. Wie honger of dorst heeft, kan daarnaast ook aan verschillende kraampjes wat lekkers of verfrissend vinden. Het is het goede moment als student te ontspannen en te genieten van een dag vol feest.

2/ Militair en burgerlijk defilé

Zet je schrap, want vanaf 16 uur kan je het militair en burgerlijk defilé aanschouwen. Elk jaar wordt hulde gebracht aan de Belgische veiligheids- en hulpdiensten. Denk hierbij maar aan het leger, de politie, de brandweer of zelfs de civiele bescherming. Alle componenten komen aan bod tijdens het nationaal defilé en dit zowel aan land als in de lucht. Kies een leuk plekje uit en geniet van de parade!

3/ Optredens

Na afloop van het defilé en de randactiviteiten, kan je samen met je vrienden genieten van optredens in het Jubelpark. Elk jaar opnieuw komen heel wat artiesten optreden in Brussel. Dit is een uitstekend moment om niet enkel bepaalde artiesten live aan het werk te zien, maar ook om andere artiesten en muziek te ontdekken. Mooi weer en een feestje met goede sfeer, wat wil je nog meer?

4/ Vuurwerk

Natuurlijk hoort zo’n topdag ook in stijl afgesloten te worden! Loop zeker niet weg, want om 23 uur kan je met de andere bezoekers het mooie vuurwerk bekijken. Dit levert elk jaar weer spektakel op en dat zal ook dit jaar niet anders zijn. Nodig zeker wat vrienden uit, want vandaag kan je dus vooral feesten en genieten in Brussel!

Volg ons op Instagram en TikTok voor meer Kotplanet-nieuwtjes!

What's your reaction?

Related Posts

5 gezellige studeerplekken in Mechelen

Of je nu een pendelstudent bent, op kot zit of simpelweg in Mechelen woont, we hebben soms allemaal wel even nood aan een verandering. De blokperiode is een uitputtende en stressvolle periode en daarom is het goed om soms een…

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite