in ,

4 leuke uitjes voor studenten in Brussel

@Pexels - Marci Geicz

Ben je een student in Brussel en wil je graag eens wat leuks doen met je vrienden buiten de schoolmuren? Dan is dit artikel voor jou! Onze hoofdstad heeft heel wat te bieden en daarom geeft Kotplanet je zo’n vier leuke uitjes die je als student kan doen in Brussel.

Wil je graag uitgaan in onze hoofdstad? Check dan zeker onze vijf hotspots in het Brusselse uitgaansleven

1/ Arcade gaming

Wat dacht je van een leuke arcade game night? In Brussel kan je onder meer aan De Brouckère terecht bij Gamestate. Het is een grote gamehal waar je op twee verdiepingen terecht kan voor tal van klassieke en moderne arcadespellen. Je vindt er een breed scala aan games, waaronder racespellen, schietspellen, flipperkasten en air hockey. Studenten die samen met vrienden een nostalgisch moment willen beleven, kunnen dus zeker voor arcade gaming gaan!

2/ Axe throwing

Doe je liever iets meer ongewoons? Dan kan je met je vriendengroep aan axe throwing doen. Hiervoor kan je onder meer terecht bij Woodcutter, niet zo ver van Brussel-Centraal. Het is een unieke activiteit die ook steeds populairder wordt. Bij axe throwing moet je bijlen naar doelwitten gooien, waarbij je punten verdient op basis van je nauwkeurigheid. Alvorens je aan de slag kan, krijg je ook een uitgebreide uitleg over de juiste technieken en veiligheidsmaatregelen van een ervaren instructeur.

3/ Bowling

Hou je het liever rustig? In onze hoofdstad kan je natuurlijk ook aan bowling doen. Het is een uitstekende keuze voor studenten die een ontspannende avond willen beleven met een lekker drankje bij de hand. De meeste bowlingcentra bieden dan ook moderne faciliteiten aan met onder meer automatische scoreborden, glow-in-the-dark-bowling en thema-avonden met muziek en lichteffecten. Dit kan jouw ervaring nog veel cooler maken. Let wel op dat je bij deze gelegenheden mogelijks op voorhand moet reserveren!

4/ Escape room

Studenten die meer op zoek zijn naar een uitdaging, kunnen in Brussel ook terecht bij meerdere escape rooms. Dit is een interactief spel waarbij je samen met je vrienden wordt opgesloten in een kamer en aan de hand puzzels en raadsels moet ontsnappen binnen een bepaalde tijdslimiet. Teamwork, communicatie en probleemoplossend denken zijn vereist, maar net daarom is escape room is een echte aanrader.

Zo, dit zijn vier leuke uitjes die je als student met je vrienden in Brussel kan doen. Natuurlijk heb je ook heel wat andere mogelijkheden in onze hoofdstad. Zo kan je er onder meer ook aan karaoke doen, of een virtual reality room bezoeken. Bekijk dus zeker eens met je vrienden wat ze graag willen doen. Veel plezier!

Volg ons op Instagram voor meer Kotplanet-nieuwtjes!

Written by Shane R.

What do you think?