TIPS

Top 4 beste nachtjobs voor studenten

Nachtjobs voor studenten betekenen een hoger inkomen, maar hoe kom je daar nu aan? Kotplanet presenteert jou de 4 beste nachtelijke studentenjobs

1/ ‘S avonds babysitten 

Dit is waarschijnlijk een van de beste en winstgevende activiteiten voor studenten. Als je ‘s avonds babysit, heb je het geluk dat de kinderen waarvoor je moet zorgen al in bed liggen. Daardoor heb je tijd voor andere dingen. Natuurlijk moet je wel letten op het kleinste geluid en detail. Je bent nog altijd verantwoordelijk voor kinderen. 

Zolang alles normaal verloopt, heb je tijd genoeg om aan je schoolwerk te werken, een boek te lezen of een serie te kijken. Zo krijg je betaald voor een job die je leuk vindt! Alleen daarom al verdient babysitten zijn plaats in de top van nachtjobs voor studenten.

2/ Bezorgen 

Rijdt je graag met je fiets, scooter of auto? Dan is een studentenjob als bezorger de juiste job voor jou. Wie heeft er niet ooit van gedroomd om betaald te worden tijdens het rijden? Naast frisse lucht is het ook een kans om mensen te ontmoeten en de stad waar je studeert te ontdekken. Bonus: het is een echte vibe als je bezorgt op een warme zomeravond. 

3/ Schoonmaken 

Sommige bedrijven bieden studenten de mogelijkheid om ‘s nachts hun gebouwen schoon te maken. Waarom dan? Gewoonweg omdat er dan niemand in de weg staat van degene die moet schoonmaken. 

4/ Werken in een fast-food restaurant 

Waarom zou je niet werken in je favoriete fast-food restaurant? Als je het juiste team vindt, kan het een geweldig avontuur zijn. Werken in een fast-food restaurant is een job die we aanbevelen. Je doet veel kennis op, maar je kan ook ervaring opdoen. Het is een echte plus op je CV. Dat maakt het dan ook makkelijker om een baan te vinden. Er is geen twijfel mogelijk: werken in een fast-food restaurant is een van de beste studentenjobs ‘s avonds

Volg ons op Instagram en TikTok! Word ook lid van onze Facebookgroep voor meer tips, advies en humor!

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite