LiefdeLIFESTYLE

4 romantische date tips voor studenten deze zomer

Of je nu tweede zit hebt in de zomer of niet, je moet sowieso proberen te genieten van je zomer. Als je een relatie hebt, dan kan je zelfs van je zomervakantie genieten met je lief. Kijk je er al naar uit? Lees dan zeker verder, want Kotplanet geeft je vier romantische date tips voor deze zomer.


Wil je een love playlist maken voor je lief? Check dan zeker onze twintig love songs!

1/ Strandwandeling

We gaan meteen van start met een hele romantische date tip. Wat dacht je van een strandwandeling? Hand-in-hand wandelen en terwijl genieten van een frisse zeebries en het zachte zand aan je voeten. Het biedt je de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van elkaar. Je kan gesprekken voeren of zelfs schelpen verzamelen ter herinnering aan deze romantische wandeling. Als je ’s avonds op het strand wandelt, dan kan je samen genieten van de zonsondergang. Zalig, toch?

2/ Stargazing

Wie lang genoeg op blijft, kan bij helder weer zelfs aan stargazing doen. Of je nu op het strand bent, in het park of gewoon in je achtertuin, je kan de sterren overal bewonderen. Het enige wat je echt nodig hebt, is een dekentje en elkaar. Geniet van de rust, elkaar en voel je verbonden met het universum. Je zal zien dat het je echt deugd zal doen om even gewoon “te zijn” met je partner en dat zeker na de drukke en stressvolle examenperiode. Als jullie geluk hebben, zien jullie zelfs een vallende ster. Heb je al een wens in gedachten?

3/ Picknick in het park

Natuurlijk kan deze klassieker niet missen in het lijstje! Zoek een mooi park met een ontspannen sfeer en geniet samen van een gezellige picknick. Een picknickkleed, een mandje met eten en natuurlijk wat drankjes. Je kan zelfs nog een Bluetooth-speaker meenemen om wat zachte achtergrondmuziek op te zetten. Het vormt een geweldig moment om samen quality time door te brengen, te ontspannen na een academiejaar vol hard werk en te genieten van de natuurlijke schoonheid van het park.

4/ Gipsafdruk

Het lijstje sluiten we af met een leuke en creatieve activiteit om samen met je lief te doen. Je kan een kit kopen en thuis een gipsafdruk maken van jullie handen samen. Op deze manier maak je een speciale, tastbare herinnering die jullie nog lang kunnen koesteren. Het kan soms grappig en rommelig zijn, maar het is een vrij eenvoudige en schattige activiteit om met je lief te doen tijdens de zomervakantie. Dus… waar wacht je nog op?  

Volg ons op Instagram en TikTok voor meer Kotplanet-nieuwtjes!

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite