in ,

6 zelfgemaakte Valentijnscadeautjes voor studenten

@Pexels - Lisa Fotios

Valentijn staat weer voor de deur. Maar wat is er leuker dan een zelfgemaakt cadeautje aan je lief te kunnen geven? Het is iets persoonlijker en authentieker, maar nu vraag je je waarschijnlijk af wat je dan zou geven. Geen zorgen! Kotplanet geeft zes zelfgemaakte Valentijnscadeautjes voor studenten.

1/ Gepersonaliseerde playlist

Wat dacht je van een gepersonaliseerde playlist? Dit biedt de kans om al jullie favoriete songs samen te brengen. Speelde er een bepaald lied toen jullie elkaar voor het eerst zagen? Drop het in je playlist! Het lied van jullie eerste slow? Zet het erin! Het is een leuk cadeautje en je kan er ook een lieve boodschap in verwerken, bijvoorbeeld aan de hand van de eerste letter van elk lied.

2/ Fotoboek

Wil jij jullie herinneringen liever op een andere manier samenbrengen? Dan is een fotoboek misschien wel waar jij naar op zoek bent. Het biedt een mooi overzicht van jullie leukste momenten tot nu toe en je kan deze ook aanvullen met anekdotes en lieve woorden.

3/ Liefdesbrief

Studenten die het liever traditioneel houden, kunnen ervoor kiezen om in hun pen te kruipen. Tijd om een pakkende liefdesbrief te schrijven! Het is het uitgelezen moment om je lief te vertellen hoe graag jij hem of haar ziet. Geloof ons… in de tijden van de smartphone en sociale media, kan een liefdesbrief zeker een succesvol en mooi cadeautje zijn.

4/ Gipsafdruk

De creatievelingen onder ons kunnen er dan weer kiezen om een gipsafdruk te maken. Jullie hand, die elkaar vasthouden, vereeuwigd in de vorm van een gipsafdruk. Het is een origineel cadeau en het is ook een toffe bezigheid om samen te doen op Valentijnsdag!

5/ Gebakjes of taart

Zijn er keukenprinsen en prinsessen aanwezig? Ook jullie kunnen jullie talenten tonen op Valentijnsdag. Naargelang de voorkeuren van je lief, kan je hartvormige gebakjes, koekjes of een taart bakken. Deze kan je dan versieren en samen opeten. Wat dacht je van lekkere koekjes met een romantische film erbij?

6/ LEGO Rozenboeket

Natuurlijk mogen rozen ook niet ontbreken op Valentijn, toch? Maar dat betekent nog niet dat je naar een bloemenwinkel moet gaan. Je kan er ook voor kiezen om een roos of zelfs een rozenboeket van LEGO te kopen. Dit kan enerzijds een leuke manier zijn om je lief te verrassen en anderzijds ook samen tijd door te brengen.

Zo! Met deze zes zelfgemaakte Valentijnscadeautjes hopen we je geïnspireerd te hebben. Geniet er samen met je lief ten volle van! 🫶

Wil je meer content voor studenten? Neem snel een kijkje op onze website!

Written by Shane R.

What do you think?