LIFESTYLEMode

De leukste kostuums voor jouw Halloween-kotfeestje!

Halloween is right around the corner en dat zal jij geweten hebben! Weet jij al welk kostuum je zal aantrekken op dat ene halloweenfeestje waarop jij bent uitgenodigd? Nee? Kotplanet geeft je een beetje inspiratie in dit artikel! 

1/ Willy Wonka

Misschien heb je de persoon die Willy Wonka imiteert al eens gezien op TikTok? Wel, hij heeft het perfecte kostuum ervoor! Een rode lange mantel, een hoge hoed, zwart, kort haar en een witte ronde zonnebril. Zo moeilijk kan dat niet zijn, toch? 

2/ Cruella de Vil

Dit figuur kan ook niet heel moeilijk zijn om na te doen. Kleur je gewoon de ene helft van je haar zwart en de andere helft, wit… Nee nee, mopje! Er zullen zeker en vast pruiken te koop zijn, maar voor de durvers, doe maar hé! Ga op zoek in de kast van je oma naar een witte mantel en gebruik (overvloedig) veel rode lippenstift!

3/ Gru of een van de minions

Dit kan je alleen, maar ook als een couples costume dragen. En met couple bedoel ik niet direct met je partner. Dat kan ook met je beste vriend of vriendin zijn. Je zal moeten uitvechten wie Gru en wie een van de minions is… Hoedje op! 

4/ Een van de harry potter figuren

Dit is een klassieker, maar een klassieker zou geen klassieker zijn als die niet superleuk is! Wie verkleedt zich nu niet graag als Hermelien, Harry of Ron? Of voldemort… aan jou de keuze! 

5/ Miss Halloween

Dit spreekt een beetje voor zich! Maak je op en doe je mooiste galakleed aan. Maak een lintje met daarop ‘Miss Halloween’ en … breng overal op je lichaam bloedspetters aan

Stuur een foto van jullie Halloween-outfit naar ons Instagramaccount!

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite