LiefdeLIFESTYLE

4 voordelen van datingapps voor studenten

Of je het nu druk hebt of een beetje verlegen bent, iemand nieuw leren kennen is niet altijd even simpel. Maar geen zorgen, je vindt wel iemand en daar willen wij een handje bij helpen. Kotplanet geeft je daarom zo’n vier voordelen van datingapps voor studenten. Lees dus zeker even verder!

Wat is jouw love language? Doe snel onze test en kom het te weten!

1/ Het is snel en eenvoudig

Heb je je laten overtuigen door al die vrienden die op Tinder zitten? Hou je dan zeker vast voor een nieuw avontuur, maar geen zorgen! Een account maken is in een minuutje gebeurd en nadien kan je meteen aan de slag. Heen- en weer swipen, beschrijvingen lezen, foto’s checken… het is allemaal vrij eenvoudig. Je hoeft dus zeker geen uur te spenderen om te weten te komen hoe het werkt. Voor je het weet heb je je eerste match!

2/ Je leert elkaar eerst beter kennen

Het moment van de waarheid is aangebroken! Je hebt eindelijk je eerste match. Maar geen zorgen, je eerste date samen komt later pas. Je kan je dus nog eventjes voorbereiden. Neem de tijd om elkaar beter te leren kennen. Als je merkt dat er een leuke vibe is, dan kan je voorstellen om het chatten eens te vervangen door een video call. Spannend! Wie weet volgende je eerste date snel…

3/ Het is vrij laagdrempelig

Niet iedereen vindt het natuurlijk even gemakkelijk om zomaar op iemand af te stappen en een leuk gesprek te starten. Wanneer je een datingapp gebruikt, is die stap dan ook vrij laagdrempelig. Eens je een match hebt, kan je gewoon even een berichtje sturen en zo een gesprek starten. Je hoeft dus zeker niet meer jezelf op te peppen in de spiegel van de toiletten op café. Wat een opluchting, zeg!

4/ Je leert ook meer over jezelf

Ja, je las het goed! Voor het eerst een datingapp gebruiken, betekent meteen ook een nieuw avontuur starten. Je hebt veel keuze en veel gelijkgestemden. Tijdens al dat swipen en de gesprekjes die je mogelijks zal voeren, leer je ook jezelf beter kennen. Je zal een beter zicht krijgen op wat je verlangt van de andere persoon en dat zal je helpen om de ware te vinden. Geef dus zeker niet op wanneer je even geen match hebt of een gesprek niets concreet oplevert.

Volg ons Instagram en TikTok voor meer Kotplanet-nieuwtjes!

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite