LIFESTYLERecepten

Het recept om wafels te maken voor een lekkere tussendoortje

Zin om iets lekkers te eten onder studenten? Hier is het perfecte recept om kot-wafels te maken. Het recept is rap en het resultaat is echt lekker. Als ik je heb laten watertanden, trek dan je schort aan en laten we starten !

Je kan altijd het recept met je kotgenoten maken, het is altijd plezant om samen te koken.

Het budget voor dit recept is vrij klein, dus het zou in je studentenbudget moeten passen. Om de wafels te maken (en je kotgenoten te verwennen) heb je 2 eieren, 18 g suiker, 12 g zachte boter, 120 g bloem en 15 cl melk nodig. De eerste stap is het eiwit van het eigeel te scheiden. Voeg vervolgens de suiker, boter, bloem en eidooiers toe aan je kom en meng goed. Voeg dan al roerend beetje bij beetje de melk toe. Klop de eiwitten op met een elektrische mixer en voeg een snufje zout toe. Spatel tot slot de eiwitten voorzichtig door de rest van het mengsel. Nu hoeven de wafels alleen nog maar gebakken te worden. Jij en je kotgenoten zijn klaar om te eten. Smakelijk !

Aarzel niet om in de kasten en de koelkast van je kot te zoeken naar allerlei lekkers om de wafels te decoreren. Verwen jezelf: chocolade, fruit, karamel, enz. Alles kan!

Nu hoef je alleen nog maar te genieten van je zelfgemaakte wafels met je kotgenoten ! Het is niet omdat je een student bent dat je geen lekkere dingen kunt koken !

Vergeet ons niet te volgen op Instagram voor meer recepten zoals deze !

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite