in ,

Lekkere pasta met chorizo voor studenten

@Pexels - @Engin Akyurt

Kan jij ook elke dag pasta eten? Wil je het maken, maar ben je het beu om altijd pasta met carbonara te eten? Geen nood, Kotplanet heeft een recept, namelijk pasta met chorizo, dat perfect is voor een studentenfeestje. Het recept is eenvoudig, dus je hoeft niet de meest getalenteerde kok te zijn om het te maken. Ben je al aan het watertanden? Dan hou ik je niet lang meer tegen en laten we beginnen !

Om te beginnen heb je voor dit recept, dat je vrienden in de wolken zal brengen, 200 g pasta, 80 g chorizo en 180 g magere room nodig. Verwarm eerst gezouten water in een pan tot het kookt en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd vervolgens je chorizo in kleine blokjes en bak ze in de pan. Wanneer de chorizo bijna gaar is, voeg je de room en de kruiden van je keuze toe. Knijp de pasta uit en giet hem in de saus. Nu hoef je alleen nog maar van de pasta te genieten met je vrienden.

Als je van champignons houdt, aarzel dan niet om er wat aan uw saus toe te voegen, want dat gaat heel goed samen met chorizo.

Wij wensen jullie een goede eetlust en een geweldige avond! Geniet maar van jullie lekkere pasta gerecht !

Volg ons op Instagram voor meer fun, tips, advies en memes.

Written by Kotplanet

What do you think?