in

Geen fuiven voor Antwerpse studenten op Fort VI

@Pexels - Cottonbro

Wat minder nieuws voor de studenten van de universiteit van Antwerpen. Fort VI is ondertussen een zaal geworden waar veel studenten gaan feesten en cantussen en laat dat nu net zo belangrijk zijn in het begin van het schooljaar. 

Een boze student chemie noemt het studentenleven weer dood, nadat de drankvergunning voor de populaire feestlocatie niet in orde was gebracht door de UAntwerpen. De studenten halen aan dat de universiteit de vergunning vergeten aanvragen heeft, maar de woordvoerder van de UAntwerpen claimt dat dat niet het geval is. Er is tijdens de zomer heel hard gewerkt en veel geïnvesteerd in deze locaties. Maar die werken hebben wat vertraging opgelopen. En vooraleer de controleur van de stad Antwerpen kan langskomen om die drankvergunning op te stellen, moet het pand gekuist worden. Dat versta je wel hé, als je ouders langskomen op kot, moet er ook eerst opgeruimd worden… 

Maar niet getreurd, vanaf 10 oktober zouden de feestjes en cantussen weer kunnen doorgaan in Fort VI. Dan zou alles in orde moeten zijn.

Bron: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/09/24/geen-drankvergunning-en-dus-geen-fuiven-en-cantussen-voor-antwer/

Volg ons op Instagram en TikTok!

Written by Kotplanet

What do you think?