FunONTSPANNING

3 dingen die je als student terug katapulteren in de tijd

We hebben allemaal ongeveer dezelfde leeftijd en we hebben dus ook dezelfde dingen meegemaakt en gezien! Ketnet, Disney Channel, Nickelodeon, Studio 100… Het staat allemaal in ons geheugen gegrift. Wil je drie dingen herontdekken? Lees dan vlug verder! 

1/ Het Ketnet Kerstmislied

Als kind was ik GEK van dit lied en heb het dan ook onlangs herontdekt! Weet je nog hoe je als lagereschoolkind hard was aan het gaan op die song? Ik wel hoor! 

2/ Loombandjes 

Ik weet niet wat jullie deden in jullie vrije tijd als 9-jarige, maar ik zat als een gek loombandjes te maken voor iedereen die er eentje wilde en iedereen die er geen wilde, want zo’n irritant kind was ik wel. 

Mijn arm zag er dan ook altijd zo uit:

Creative Commons

3/ “Da’s om te rotten hé”

Van alle Ketnetprogramma’s was Spring toch wel mijn favoriet. Ik zat altijd rond half zeven voor mijn TV om de nieuwste aflevering te checken. 

Ik vond het altijd fantastisch grappig als Evert zei ‘Das om te rotten hé’! Weet je dat nog? 

Dit klein artikel heeft je waarschijnlijk een beetje terug gekatapulteerd in je kindertijd. Dat is nog eens leuke ontspanning tijdens de blok: een aflevering Spring kijken! Enjoy! 

Volg ons op Instagram en TikTok!

What's your reaction?

Related Posts

Partner

Grootste fails van studenten 

Iedereen begaat wel eens een megablunder. Ook de Belgische studenten. Maar zoals je waarschijnlijk al weet, is de val niet van belang. Het is de landing. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we hebben ons allemaal wel…

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite