in ,

4 dates voor studenten op Valentijn

@Pexels - Vjapratama

Het is bijna Valentijn en als je een vriend of vriendin hebt, wordt het tijd om plannen te maken voor deze liefdevolle dag. Wat doen jullie graag samen? Zoek je cadeautjes uit voor elkaar? Plan je een volledige dag of enkel ‘s avonds? Dat zijn allemaal dingen om over na te denken! Maar no worries, Kotplanet helpt je met het plannen van vier verschillende dates! 

1/ Romantisch boottochtje 

Je zit misschien al op kot in Gent of Brugge of je studeert er gewoon. Dat zijn de twee ideale steden om een boottochtje te doen. Neem je vriend of vriendin mee naar de start van boottocht en verras hem of haar met een romantisch uitje. 

In Gent kan je zelf een vlot huren en kan je je eigen drank en eten meenemen. Dat is extra leuk! Hopelijk wordt het wel niet te koud.

2/ Restaurant en spa op kot

Als het als student wat duur is om op restaurant en naar de spa te gaan, kan je dat ook op kot doen. Haal boodschappen in de winkel (en je kan wel wat meer budget hiervoor gebruiken) om de perfecte maaltijd samen te stellen. Kies een voorgerechtje, hoofdgerecht en mmm, dessert! Je zal helemaal vol zitten op het einde van de avond! 

En wat is er beter dan een spa-avondje na een lekkere maaltijd? Letterlijk niets. Haal alles in huis om er een relaxerende, leuke avond van te maken.

3/ Ga cocktails drinken 

Oké, dit is iets duurder dan de andere dates, maar het kan wel echt heel leuk uitdraaien 😉  Je kan er ook een spelletje van maken: kies cocktails voor elkaar. Je zal wel weten wat je vriend of vriendin lekker vindt. Kies dus iets nieuws, maar something you know they like

Maar, wees voorzichtig, word niet te zat! Ik hoop dat je nog beide goed op kot geraakt…

4/ ‘This or that’ 

Wil jij zelf een hele dag plannen, maar weet je niet goed wat je vriend of vriendin nu leuker zou vinden? Zijn er meerdere opties en weet je niet goed wat de beste is? Dan heb ik het juiste plan voor jou! 

Maak kaartjes voor verschillende activiteiten die je die dag kan doen. Neem twee kaartjes en toon ze gesloten aan je partner. Zij moeten nu, zonder te kijken, een kaartje kiezen en dat ga je dan gaan doen. Is die activiteit gedaan? Laat hen weer kiezen tussen twee kaartjes en zo vul je jullie dag vol liefde


Laat ons weten op Instagram en TikTok welke date jullie hebben gekozen! Have fun, lovebirds <3

What do you think?