ActiviteitenFeestenONTSPANNING

4 herfstbestemmingen voor studenten in de Benelux

De herfstvakantie staat voor de deur. Je wilt er na die drukke eerste lesweken even tussenuit, maar je weet niet goed waar. Het liefst bespaar je wat centjes en dat begrijpen wij maar al te goed! Kotplanet wilt je graag verder helpen en toont daarom vier herfstbestemmingen voor studenten in de Benelux.

1/ Vlissingen

Wat dacht je van een uitje bij onze noorderburen? Studenten die deze herfstvakantie liever aan zee doorbrengen, kunnen ervoor kiezen om naar Vlissingen te gaan. Vlissingen is een stad in de provincie Zeeland, in het zuidwesten van Nederland. Met een lange promenade, ontspannen kustsfeer en een rijke maritieme geschiedenis – die eveneens geregeld terugkomt in het stadsbeeld – zal je ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie tegemoet gaan in deze rustige en mooie stad.

2/ Brugge

‘Het Venetië van het Noorden’ is meer dan zeker een aanrader voor studenten die liever in eigen land blijven tijdens de herfstvakantie. Brugge is een romantische en pittoreske herfstbestemming. De stad beschikt over ongelofelijk veel culturele en historische bezienswaardigheden. Voetbalfans kunnen er ook terecht om een voetbalwedstrijd bij te wonen van de voetbalclubs Club en Cercle Brugge.

3/ Luxemburg

Het woord ‘Benelux’ in de titel zou niet terecht zijn als we je geen herfstbestemming in het Groothertogdom Luxemburg meegeven. Naast dat onder meer het Europese Hof van Justitie er gevestigd is, is de hoofdstad Luxemburg zeker het bezoeken waard. De stad combineert oude en moderne architectuur en is omringd door bossen en heuvels. Dit maakt het niet enkel mogelijk om te genieten van prachtige plekken, maar ook om de stad ten volle te ontdekken.

4/ Ardennen

Wil je ten slotte koste wat het kost weg uit het drukke stads- en studentenleven tijdens de herfstvakantie? Of je nu op zoek bent naar rust, een natuurliefhebber bent, het liefste zoveel mogelijk sport of steeds op zoek bent naar culturele activiteiten, een tripje naar de Ardennen zal je zeker even deugd doen. De vele bossen en parken, heuvels, rivieren en watervallen in combinatie met de historische en culturele bezienswaardigheden zorgen voor adembenemende beelden tijdens de herfst. Wil je je herfstvakantie letterlijk en figuurlijk kleur geven? Dan weet je nu waar je naartoe kan.

Volg ons op Instagram en TikTok voor meer Kotplanet-nieuwtjes!

What's your reaction?

Related Posts

Partner

Grootste fails van studenten 

Iedereen begaat wel eens een megablunder. Ook de Belgische studenten. Maar zoals je waarschijnlijk al weet, is de val niet van belang. Het is de landing. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we hebben ons allemaal wel…

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite