in , ,

4 ideeën voor een leuke filmavond tijdens de blok

@Pexels - Ron Lach

Ontspanning is nodig tijdens de blok en hoe kan je beter ontspannen dan met een film en een paar vrienden? Ik denk dat er niets leuker bestaat! Om je avond NOG leuker te maken, geeft Kotplanet je enkele tips!

1/ Snacks

Op een filmavond horen natuurlijk snacks! Dat kan echt alles zijn: chocolade, snoep, chips, hapjes, marshmallows…

Misschien kan je wel er iets leuks aan koppelen! Maak allemaal een mandje of een bord in elk een verschillende kleur met daarin een aantal snacks. Heb je de kleur rood gekozen? Koop dan snacks zoals aardbeien, paprika chips, rode snoepjes… Snap je het concept? Kan een leuke twist aan de snacks zijn van die avond!

2/ “1 shotje wanneer…”

Oké, het is blok, dus misschien moet je het spelletje niet spelen met alcohol. Het kan even leuk zijn zonder. Bekijk jullie favoriete serie en beslis wanneer er een shotje moet worden genomen. 

Laten we het voorbeeld ‘Friends’ nemen. Telkens wanneer Chandler een sarcastische opmerking geeft, moet je een shotje drinken of telkens als er wordt gezegd ‘We were on a break’… 

De mensen die de dag erna toch niet gaan studeren, kunnen wel shotjes met alcohol nemen natuurlijk! 

3/ Warme chocolademelk met marshmallows

Het is winter en dan mag warme chocolademelk natuurlijk niet ontbreken. Vergeet er ook zeker niet om de marshmallows eraan toe te voegen! Dat is echt het beste aan warme chocolademelk!

4/ Sleepover

Je kan van je filmavond ook een sleepover maken. Zet alles aan de kant op je kot en leg alle (opblaasbare) matrassen en veldbedden op de grond. Kijk films tot in de vroege uurtjes! 

Ik hoop dat je met deze tips er een fantastische avond van kan maken! Geniet ervan en vergeet even alle stress voor de examens.

Volg Kotplanet op Instagram en TikTok!

What do you think?