in ,

4 podcasts die je deze winter als student moet beluisteren

@Pexels - Gustavo Fring

Studenten die deze winter wat anders willen doen dan een nieuwe serie te beginnen, wat dachten jullie van een podcast? Je hoeft zelfs niet meer op zoek te gaan! Wij helpen je maar al te graag en daarom geeft Kotplanet in dit artikel zo’n vier podcasts die je deze winter als student moet beluisteren.

1/ ShxtsNGigs

Beste vrienden James en Fuhad geven jou in de wekelijkse podcast ShxtsNGigs hun ongezouten mening over zowat elk onderwerp dat ze zich maar kunnen bedenken. “It can be raw, it might be offensive but it’s always hilarious!”, zo wordt de podcast omschreven. Zoek jij dus iets luchtigs en wil je eens goed lachen? Dan is ShxtsNGigs ongetwijfeld wat voor jou!

2/ The Legend of Zillion

Samen met gewezen DJ’s, dansers, fans en eigenaar Frank Verstraeten, vertelt Rik De Bruycker – radiopresentator en DJ bij o.a. StuBru – in The Legend of Zillion het verhaal van de excentrieke Antwerpse discotheek Zillion. Ook al telt de podcast slechts een handvol afleveringen, toch geven de gedetailleerde verhalen, coole geluidseffecten en onvergetelijke schijven je het gevoel dat je zelf aanwezig was. Met The Legend of Zillion keer je terug naar hét hoogtepunt van de Belgische clubgeschiedenis.

3/ MIDMID

Sinds 2018 kan je – dankzij Play Sports en Friends Of Sports – elke week genieten van een goede dosis van voetbal in MIDMID. Tijdens elke aflevering delen de gastheren – Sam Kerkhofs en Evert Winkelmans – hun passie met gasten die maar al te graag hun anekdotes delen. Peter Vandenbempt, Ruud Vormer en Glenn Verbauwhede zijn slechts enkele namen die de revue al passeerden. Kortom: dé podcast voor studenten die van voetbal houden dus!

4/ Real Narcos

Heb jij het meer voor true crime? Dan is Real Narcos wat voor jou! Jon Kubin keert samen met de betrokken DEA-agenten en experts terug in de tijd en neemt je mee in de strijd tegen de grootste drugsbaronnen ter wereld. Van de Colombiaanse koning van cocaïne – Pablo Escobar – tot de machtigste Mexicaanse drugssmokkelaar, El Chapo, Real Narcos dompelt je volledig onder in de War on Drugs. Niet te missen!

We hopen dat je met deze vier suggesties een tijdje zoet bent als je graag nieuwe podcasts wilt beluisteren. Wij wensen je hoe dan ook veel luisterplezier toe! Laat ons zeker weten via onze socialemediakanalen welke podcast(s) jij gaat beluisteren.

Wil jij nog leuke activiteiten voor studenten? Volg ons dan zeker op Instagram.

Written by Kotplanet

What do you think?