FunONTSPANNING

4 tips om je vrienden te overtuigen om uit te gaan tijdens de blok

Ben jij het beu om achter je boeken te zitten en zou je graag nog eens een avondje uitgaan? Hier zijn vier tips om je vrienden ook warm te maken voor zo’n avondje, want ik ben zeker dat niet iedereen dat ziet zitten zo midden in de blok… Succes!

1/ “Het is maar een avondje…”

Eén avondje? Wie kan daar nu nee tegen zeggen? Zeg tegen je vrienden dat je nooit meer zal vragen om uit te gaan tijdens de blok als ze deze avond meegaan! 

Geloven jouw vrienden deze stelling? Dat hangt er vanaf! Hoe vaak heb jij al gezegd dat het echt de laatste keer is dat je zoveel zal drinken? Al een paar keer? Dan kan het zijn dat je niet meer geloofwaardig zal overkomen… Je kan het wel altijd proberen!

2/ “Je moet toch kunnen ontspannen?”

Vind je dat je vrienden zich niet genoeg ontspannen? Dan kan je deze reden gebruiken! Eigenlijk zit jij gewoon heel hard in met hun mentale gezondheid… Je vindt het belangrijk dat ze eens buitenkomen en ontspannen en hoe kan dat nu beter dan met een pintje en wat muziek? 

Hou je klaar voor wederwoord, want je vrienden zullen waarschijnlijk zeggen dat ze wel op andere manieren voor ontspanning zullen zorgen. Wat moet je daar dan op zeggen?

3/ “We gaan niet te laat naar huis, beloofd!”

Dit kan een hele goede reden zijn om iemand over te halen die bang is dat hij of zij te vermoeid zou zijn om te studeren de dag erna. Maar wat is hier van waar? Ach, het maakt niet uit. Je hebt ze tenminste al zo ver gekregen om mee te gaan. Eenmaal ze er zijn, zullen ze niet weg willen! 

4/ “We gaan niet veel drinken, beloofd!”

Misschien zijn er wel een aantal vrienden bang dat ze zo’n kater zullen hebben morgen dat ze twee dagen niet zullen kunnen studeren. Dat zou een ramp zijn, toch? Je kan hen beloven dat jullie niet te veel alcohol zullen drinken en dat er af en toe een watertje zal tussen zitten. 

Zet op voorhand ook al een grote fles water naast jouw bed om helemaal op te drinken voordat je gaat slapen!

Volg ons op Instagram of TikTok en laat ons weten of het jou gelukt is om je vrienden mee te krijgen op een avondje uit tijdens de blok!

What's your reaction?

Related Posts

Partner

Grootste fails van studenten 

Iedereen begaat wel eens een megablunder. Ook de Belgische studenten. Maar zoals je waarschijnlijk al weet, is de val niet van belang. Het is de landing. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we hebben ons allemaal wel…

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite