FunONTSPANNING

5 dingen om naar uit te kijken in de winter als student

De winter is ongeveer halverwege. Dat wil dus zeggen dat we mogen beginnen uitkijken naar de lente en de zomer. Om je wat op te peppen, geef ik je hier enkele dingen waar je naar kan uitkijken om deze winter en blok wat draaglijker te maken. Wat denk je daarvan? 

1/ Late terrasjes met vrienden 

Is er iets leuker dan dit? Ik denk het niet! Misschien kan je er wel een BBQ’tje aan verbinden? 

2/ Buiten studeren 

Als je dan toch moet studeren, is het natuurlijk leuker om dat in het zonnetje te doen. Zo koppel je het nuttige aan het aangename en dat is productief van je! 

3/ Licht tot 21 uur 

De winter is al depressief genoeg met de blok en de examens. Het feit dat het donker is tegen 17 uur, doet er ook niet veel goeds aan. Binnenkort worden de dagen langer en de nachten korter. Als dat niet iets is om naar uit te kijken…

4/ Lunch in het park

In plaats van nu rap rap van school naar je kot of naar huis te gaan om warm en droog te zitten om te eten, kan je binnenkort weer buiten je lunch opeten. Dat is toch veel gezelliger en aangenamer? 

5/ Gelukkig zijn 

En vooral: je zal gelukkiger zijn! Neem dat maar van mij aan. Iedereen is een klein tikkeltje gelukkiger als de zon schijnt! 

Hou nog even vol en dan zijn deze dingen weer werkelijkheid. Iedereen kijkt er naar uit en het zal er sneller zijn dan je denkt, geloof me maar! 

Volg ons op Instagram en TikTok! Word ook lid van onze Facebookgroep voor meer tips, advies en humor.

What's your reaction?

Related Posts

Partner

Grootste fails van studenten 

Iedereen begaat wel eens een megablunder. Ook de Belgische studenten. Maar zoals je waarschijnlijk al weet, is de val niet van belang. Het is de landing. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we hebben ons allemaal wel…

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite