in ,

5 indooractiviteiten voor studenten deze zomer

@Pexels - Andrea Piacquadio

Wil je deze zomer genieten van ontspannende activiteiten zonder daarvoor naar buiten te moeten gaan? Lees dan zeker verder, want Kotplanet geeft jou zo’n vijf indooractiviteiten voor studenten deze zomer. Maak het leuk en nodig alvast wat vrienden uit!

Ben je op zoek naar low budget kotactiviteiten? Check dan zeker onze vier tips!

1/ Creatief zijn

Laten we meteen beginnen met een budgetvriendelijke indooractiviteit. Wat denk je daarvan? Als je deze zomer liever een dagje of avondje binnen blijft, dan kan je er altijd voor kiezen om je creatief bezig te houden. Je kan online heel wat inspiratie terugvinden, waaronder op Pinterest. Laat je inspireren en ga van start! Wat tekenen, schilderen of knutselen, dat kan ook leuk zijn, toch?

2/ Gamen

Ken je het gevoel dat je je bed of bureaustoel niet uit wilt? Wel, dat hoeft misschien ook niet. Je neemt een verfrissend drankje en wat lekkere snacks en je bent klaar voor een leuke gamesessie. Je kan kiezen of je alleen speelt of met vrienden. Een goed moment om je te amuseren met vrienden of eindelijk verder te geraken in het verhaal van je favoriete game!

3/ Klimmen

De avontuurlijke studenten onder ons kunnen het natuurlijk een stapje verder nemen. Zegt een dagje klimmen jou wat? Dan kan je altijd een indoor klimhal bezoeken. Misschien heb je er zonder het te beseffen wel ééntje in jouw buurt! Nodig wat vrienden uit en laat hen zien dat je de beste klimmer bent. Wie als laatste boven is, trakteert!

4/ Karting

Studenten die competitief ingesteld zijn en van snelheid houden, lees verder, want ook voor jullie hebben we wat in petto! Een vierde indooractiviteit die je deze zomer met jouw vrienden kan doen, is indoor karting. Wie van jullie komt er in de laatste ronde als eerste over de finish? 3, 2, 1… GO!

5/ VR Room

Last but not least kan je ook een virtual reality room bezoeken. Laat je bij deze activiteit volledig onderdompelen in de digitale wereld. Door de geavanceerde apparatuur van een VR room, krijgt jouw VR-ervaring een extra dimensie. Studenten die enige interesse hebben in technologie, jullie weten wat jullie deze zomer te wachten staat!

Volg ons op Instagram en TikTok voor meer Kotplanet-nieuwtjes!

Written by Shane R.

What do you think?