in , ,

5 indooractiviteiten voor studenten tijdens de kerstvakantie

@Pexels - Olia Danilevich

Geen enkele student heeft zin om een hele kerstvakantie lang te studeren voor de examens. Je wilt graag wat doen, maar het is zo koud buiten. Geen zorgen! Wij zorgen er maar al te graag voor dat jij je kan amuseren en lekker warm zit. Daarom geeft Kotplanet in dit artikel zo’n vijf indooractiviteiten voor studenten tijdens de kerstvakantie.

1/ Game- of bordspelletjesavond

Laten we meteen beginnen met een leuke en ontspannende activiteit: een game- of bordspelletjesavond! Of je nu graag je kennis toont in Trivial Pursuit of toch liever één van de vele toffe gamemodes van Fortnite speelt, je zal ongetwijfeld een topavond beleven met je vrienden of familie. 

2/ Filmmarathon

Hou je het liever rustig en cosy? Neem wat snacks en een drankje bij de hand, want het is tijd voor een filmmarathon! De vraag is nu wat je gaat kijken. Je kan voor je favoriete films gaan, maar je kan natuurlijk ook die films in je wachtlijst eindelijk bekijken. Of wat dacht je van een reeks kerstfilms? Het is er de periode voor.

3/ Karaoke

Op naar de derde activiteit! Misschien ben je wel een écht zangtalent, maar misschien ook niet. Het maakt helemaal niets uit. Karaoke met vrienden of familie kan altijd leuk zijn. Kerstliedjes of je favoriete meezingers, jullie hebben alleszins keuze genoeg. Het kan alleen wel een goed idee zijn om even je buren te verwittigen. 🤪

4/ Opruimen

Ahhh… dit is misschien niet zo leuk, maar je kan het niet blijven uitstellen. Het kan een goed idee zijn om je kamer of je kot op te ruimen tijdens de kerstvakantie. Zeker tijdens het studeren kan het er soms wat rommelig bij liggen en net dan is het goed om weer even orde te scheppen en ruimte te creëren. Het kan je ook wat meer rust brengen.

5/ Wellnessdag

Wat dacht je tot slot van een welverdiende wellnessdag? Leg je telefoon maar even aan de kant en zet een rustige, sfeervolle playlist op. Vandaag is me time! Een zalig warm bad, een goed boek of mediteren. Op deze dag doe je wat jou rust brengt en je batterij weer doet opladen. Gewoon genieten!

Met deze vijf indooractiviteiten hopen we je alvast wat inspiratie gegeven te hebben om een leuke tijd tegemoet te gaan tijdens de kerstvakantie. Veel plezier! Laat ons via Instagram zeker weten welke activiteit jij gaat doen.

Op zoek naar meer indooractiviteiten voor studenten? Ontdek meer op onze website!

Written by Shane R.

What do you think?