in ,

5 outdooractiviteiten voor studenten deze zomer

@Pexels - Marlooz Shoots

Wil je deze zomer zoveel mogelijk met je vrienden genieten van het goede weer? Je hebt helemaal gelijk! Kotplanet geeft je daarom zo’n vijf outdooractiviteiten voor studenten deze zomer. Neem je agenda er even bij en laat het plannen maar beginnen!

Ben je op zoek naar low budget kotactiviteiten? Check dan zeker onze vier tips!

1/ Battle games

Wat dacht je van een activiteit waar je het tegen elkaar opneemt? Misschien zijn battle games als paintball of airsoft dan wel wat voor jou. Deze activiteiten vereisen strategie, teamwork en communicatie. Nodig dus zeker heel wat vrienden uit. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

2/ Bierfiets

Zoek je een ietwat ongewone, maar ontzettend leuke activiteit om met je vrienden te doen deze zomer? Je hebt het misschien al zien voorbij rijden: de bierfiets. Met z’n allen fiets je door de stad, terwijl je met elkaar kan babbelen, lachen en drinken. Je geniet niet enkel van elkaar, maar ook van het goede weer en leuke muziek. Wat wil je nog meer?

3/ Kajakken

Studenten die deze zomer liever de natuur opzoeken, kunnen ervoor kiezen om te kajakken. Dit is een leuke en ontspannende activiteit om met je lief of beste vriend(in) te doen deze zomer. Het principe is simpel: in een smal, licht bootje leg je met een peddel een parcours af op water. Let op! Je kan sneller in het water belanden dan je zou verwachten. 😉

4/ Minigolf

Hou je het toch liever rustig, dan kan je altijd voor minigolf kiezen. Het doel van minigolf is om de bal in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen. Hiervoor doorloop je enkele obstakels en hindernissen op een kleine golfbaan. Het is een perfect moment om even bij te praten met vrienden die je al een tijdje niet meer gezien hebt.

5/ Waterspelletjes

Om af te ronden, hebben we nog een verfrissende activiteit voor jou in petto! Tijdens warme zomerdagen, kan je samen met je vrienden of familie waterspelletjes spelen. Denk hierbij maar aan pakweg een waterballonnengevecht of schieten met waterpistolen. Wil je het nog leuker maken? Stel dan zelf wat hindernissen op in je tuin. Deze activiteit brengt ongetwijfeld veel gelach met zich mee.

Volg ons op Instagram en TikTok voor meer Kotplanet-nieuwtjes!

Written by Shane R.

What do you think?