FeestenFeestjesONTSPANNING

6 Halloweenkostuums voor studenten

Organiseer jij weldra je eigen Halloween party of ben je uitgenodigd om er ééntje te bezoeken? Dan zoek je vast nog wel een leuk Halloweenkostuum om aan te trekken. De keuze voor een kostuum kan soms moeilijk en overweldigend zijn. Kotplanet wilt je graag helpen en geeft zo’n zes Halloweenkostuums voor studenten.

1/ Oppenheimer / Peaky Blinders

Je kon er de afgelopen maanden niet naast kijken. Christopher Nolan bracht met Oppenheimer opnieuw een kaskraker uit met Cillian Murphy – als J. Robert Oppenheimer – in de hoofdrol. De film speelt zich voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. Dit is ook te merken aan de klassieke kledingstijl van het hoofdpersonage. Een Fedora hoed, een klassiek kostuum met nette schoenen en een pijp (zonder tabak, natuurlijk) en je bent klaar voor het feestje!

Wie Cillian Murphy zegt, denkt vast ook aan de serie Peaky Blinders. Het verhaal van de criminele bende uit Birmingham speelt zich af in de jaren na de Eerste Wereldoorlog. Ook zij gingen voor een klassieke look met een nette flat cap. Beiden klassiek, maar toch anders. De keuze ligt bij jou!

2/ Barbie en Ken

Een andere film waar je de afgelopen maanden niet naast kon kijken, was Barbie. Wie Barbie zegt, zegt roze. Daar kan je niet omheen. Dit kan het perfecte Halloweenkostuum zijn voor studenten die een Halloween party bezoeken met hun lief. Jullie zijn mee met de Barbie-trend en jullie zullen opvallen, dat zijn twee zaken waar je zeker van kunt zijn. Er zijn heel wat diverse outfits te zien in de film, dus je zal zeker wat vinden voor het feestje!

3/ Wednesday Addams

Wat dacht je ervan om verkleed te gaan als Wednesday Addams? De serie Wednesday moet zowat één van de meest bekeken series op Netflix zijn dit jaar. Dit is een goed kostuum voor de vrouwelijke studenten onder ons die niet enkel van de serie houden, maar ook graag een centje besparen. Het kostuum is vrij eenvoudig samen te stellen en als je haar karaktertrekken overneemt, dan ben je al helemaal klaar om te shinen op de Halloween party!

4/ Super Mario Bros

Ga je samen met je beste vriend of broer naar het feestje? Dan is Super Mario Bros zeker wat voor jullie! De iconische Italiaanse broers van Nintendo zijn al jaren wereldwijd bekend en waren eerder dit jaar nog te zien in de nieuwe ‘The Super Mario Bros. Movie’. Als Mario en Luigi naar een feestje gaan, zal nooit oud worden. Ben jij een fan van games? Dan is dit kostuum ongetwijfeld wat voor jou!

5/ Favoriete artiest of personage

Spreken de kostuums hierboven je toch niet zo aan? Dan kan je er natuurlijk ook nog altijd voor kiezen om je te verkleden als je favoriete artiest of personage. Cyndi Lauper of Lady Gaga? Michael Jackson of The Weeknd? Anakin Skywalker uit Star Wars of The Joker uit The Dark Knight? Wat het ook is, je hebt voldoende mogelijkheden om uit te kiezen. Het voordeel? Je verkleedt je als iemand waar je op één of andere manier naar opkijkt, wat het een stuk persoonlijker maakt.

6/ Retro

Wil je je liever toch niet als een bepaald personage verkleden? Hou je wel van retro vibes? Dan kan je kiezen voor een traditioneel Halloweenkostuum – zoals een spook, zombie of vampier – of een leuke stijl uit het verleden. Denk hierbij maar aan hippies, disco uit de jaren ’70 of een kleurrijke tracksuit uit de jaren ’80. Deze kostuums zijn minstens even leuk en het belangrijkste is en blijft natuurlijk om je ten volle te amuseren op het feestje!

Volg ons op Instagram en TikTok voor meer Kotplanet-nieuwtjes!

What's your reaction?

Related Posts

Partner

Grootste fails van studenten 

Iedereen begaat wel eens een megablunder. Ook de Belgische studenten. Maar zoals je waarschijnlijk al weet, is de val niet van belang. Het is de landing. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we hebben ons allemaal wel…

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite