in

De leukste kerstmarkten om te bezoeken met je kotgenoten

@Pexels - Kirill Lazarev

Wie Kerstmis zegt, zegt ook kerstmarktjes! Wie gaat er nu niet graag naar een kerstmarkt? Er is echt niets gezelliger dan dat! Ik stel voor dat je er een leuke activiteit met je kotgenoten van maakt! Kies welke kerstmarkt(en) jullie willen bezoeken en maak er een dagje van! Kotplanet geeft je een lijstje met de leukste kerstmarkten in België! 

1/ Brussel

Winterpret is er zeker te vinden in onze hoofdstad. Jij en je kotgenoten kunnen hier heel lang rondlopen op de grootste kerstmarkt van ons land! Van 25 november tot 1 januari kunnen jullie terecht in dit magisch dorp. Er zijn meer dan 200 chalets, heel wat attracties, een klank- en lichtshow… Alles waar je maar van kan dromen. 

2/ Gent 

Van 8 tot en met 31 december kan jij terecht op de kerstmarkt van Gent. Met zo’n 150 kraampjes is de winterpret verzekerd! Drink de koude temperaturen weg met wat shotjes jenever of met een lekkere (alcoholische) warme chocomelk. 

Ben jij een student in Gent? Trommel dan al je vrienden en kotgenoten op en neem een kijkje op de Gentse kerstmarkt.

3/ Brugge

Brugge is sowieso al een heel gezellige stad. Met de kerstmarkt wordt die sfeer nog veel gezelliger. Door de sfeerverlichting wanen jij en je kotgenoten in een echte magische wintersfeer. Van 25 november tot 8 januari kan jij van deze gezellige sfeer genieten!

4/ Antwerpen

De kerstmarkt van Antwerpen kunnen jullie bezoeken van 9 december tot 8 januari. Tijd genoeg dus om eens een pauze te nemen van al dat blokken en een avondje te genieten op de kerstmarkt van Antwerpen.

Zet vlug een berichtje in de groepschat van je kot en vraag wie er wil meegaan naar al deze verschillende kerstmarkten! Ze zullen zeker en vast hyped zijn! 

Volg ons op Instagram en TikTok!

Bronnen:

  • https://www.brussel.be/winterpret-en-kerstmarkt
  • https://visit.gent.be/nl/agenda/kerstmarkt
  • https://www.visitbruges.be/nl/winter/kerstmarkten
  • https://www.kerstmarktantwerpen.be/

What do you think?