ONTSPANNING

De spannendste true crime podcasts voor studenten

Ben jij een student en luister je tijdens het studeren of in je vrije tijd graag naar spannende podcasts? Misschien zal je al een paar podcasts van dit lijstje kennen dan, maar misschien zitten er ook voor jou nieuwe pareltjes in. Wil je graag meer podcasts luisteren? Lees dan ook zeker dit artikel! Kotplanet zet voor jou de spannendste true crime podcasts op een rijtje! 

1/  De Stemmen van Assisen

In deze twee podcasts nemen drie misdaadreporters je mee naar de rechtbank. Ze vertellen je alles wat er zich achter de schermen van een rechtszaak afspeelt. Ze banen een weg door het dossier en geven de luisteraars, jullie dus, een inkijk in de belangrijkste assisenzaken van het moment. 

Het is dus een ideale podcast om op de trein te luisteren of om meer op de hoogte te zijn van de misdaadactualiteit!

2/ de volksjury

Deze podcast is heel populair. Je zal er dus zeker al van gehoord hebben als je een beetje geïnteresseerd bent in true crime. De twee hosts, Laure en Silke praten over onopgeloste moordzaken op een speciale manier… 

De meeste afleveringen duren vrij lang, dus neem er je tijd voor of zet deze podcast op als je een deep clean van je kot aan het doen bent! Dat moet ook gebeuren natuurlijk! Zo kan je het nuttige aan het aangename koppelen.

3/ HBvL True Crime

In de kleine provincie Limburg gebeuren wel vaak wat rare dingen. Daarom besloot Het Belang van Limburg om er een podcast over te starten. Iedere maand worden er verschillende moorddossiers vanonder het stof gehaald om te analyseren. Heel nauwkeurig wordt het hele verhaal verteld en gaan ze op zoek naar de motieven van de daders.

Ook deze podcast is ideaal voor tijdens het studeren of als je graag eens zou ontspannen na een lastige lesdag

4/ De Kroongetuigen

‘De Kroongetuigen’ is een specialleke onder de podcasts die we hier al besproken hebben. Zij proberen het verhaal zo echt mogelijk te laten klinken door stemacteurs te gebruiken en geluidseffecten toe te voegen. Als je echt op het topje van je stoel wil zitten bij een aflevering, dan moet je zeker eens deze podcast beluisteren. 

Al deze podcasts zijn heel spannend en zorgen voor de nodige ontspanning na een lange dag van lessen of studeren. Open je Spotify en geniet ervan! 

Volg ons op Instagram en TikTok!

What's your reaction?

Related Posts

Partner

Grootste fails van studenten 

Iedereen begaat wel eens een megablunder. Ook de Belgische studenten. Maar zoals je waarschijnlijk al weet, is de val niet van belang. Het is de landing. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we hebben ons allemaal wel…

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite