in ,

Enkele must-haves die je zeker moet meenemen voor een geslaagde vakantie

@Pexels - Ketut Subiyano

Of je nu van plan bent om de wereld rond te reizen, om op ontspanning vakantie te gaan of te gaan skiën, een goede voorbereiding met de juiste must-haves kan het verschil maken tussen een stressvolle vakantie of een vakantie to remember. Van essentiële items tot leuke extraatjes, deze items zorgen ervoor dat je vakantie goed verloopt en dat je volledig kan genieten. In dit artikel zullen we het hebben over wat voor items er zeker niet mogen mankeren in je koffer.

Wil je tijdens de lesvrije week reizen?

1/ Een Gopro of een wegwerp camera

Een herinnering aan je vakantie is altijd wel tof, met een GoPro of een wegwerpbare camera kan je foto’s maken om alle leuke momenten te koesteren. Het neemt weinig plaats in beslag en zorgt voor geweldige souvenirs. Een wegwerp camera is ook niet heel duur, dus is zeker goed om je aan je budget te houden.

Wil je weten hoe je jouw reis moet organiseren?

2/ Matching outfits

Dat is iets dat meer en meer gebeurt als je met een groep meiden op vakantie gaat om bij het uitgaan matching-outfits te dragen. Bijvoorbeeld een all white night, spreek met je reisgenoten af om voor een nacht iets dat bij elkaar past te dragen. Dit is altijd wel leuk en is ook fun om te zien op foto’s.

4/ Een waterdichte telefoonhoesje 

Ken je het, je gaat dan op vakantie en je gsm valt in het water. Bye bye alle herinneringen die in je gsm zaten en dan is de vakantie zeker en vast om zeep. Vermijd dit en koop een waterdicht telefoonhoesje dat je gsm beschermt tegen water, zand en andere elementen. Dit zorgt er ook voor dat je onder water foto’s kan trekken of kan filmen en dus voor fantastische foto’s zorgt.

5/ Adapter voor elektronica

Als je naar een ander land reist met een andere type stopcontact, zou het dom zijn om geen adapter met je mee te nemen en je elektronische apparaten niet zou kunnen laden. Zorg er dus voor dat je er eentje bij hebt en dat de andere mensen met wie je reist er ook eentje hebben om zo alle laad conflicten te vermijden

6/ Kopie van je reisdocumenten 

Dit is misschien iets minder fun, maar dit helpt je wel veel problemen te vermijden. Maak dus een kopie van je paspoort of ID, maak ook eventueel een kopie van je vliegtickets, hotelreserveringen en andere reisdocumenten, je weet nooit wat er kan gebeuren.

Wil je nog meer tips over het onderwerp reizen? Volg dan zeker onze Instagram pagina

Written by Myriam Bonga

What do you think?