Festivals in België

4 artiesten die je zeker niet mag missen op het Werchter festival

Ga je dit jaar naar Werchter? Of twijfel je nog? Kotplanet heeft voor jou de line-up bekeken en geeft je zijn lijst van de 4 artiesten die je niet mag missen op Rock Werchter.

We vertellen je hoe je op het Rock Werchter festival raakt, als je dat niet weet.

1/ Arctic Monkeys 

Deze Engelse band heeft zeker wel eens op je playlists gestaan, dat moet gewoon. Vooral bekend in Engeland. Als je stijl Indie-Rock is, zal je je met hen prima vermaken, dat is feit. Bovendien komen ze sinds 2018 niet meer naar België, dus daarom mag je hun optreden zeker niet missen. Ze spelen de laatste show van het festival op zondag 2 juli op de Mainstage.

2/ RAYE

Als ik je zeg trendy TikTok liedje: “a little context if you care to listen”, weet je wat ik bedoel? Wel,  dat is het liedje van de geweldige RAYE, een singer-songwriter die op donderdag 29 juni in KluB C het Werchter podium in vuur en vlam zal zetten. Opgelet, ze heeft deze hit niet zomaar gemaakt! Ze heeft samengewerkt met vele artiesten zoals David Guetta en Jonas Blue. Ook heeft ze voor veel mensen geschreven zoals Beyoncé, John Legend en Ellie Goulding. Een optreden dat je niet mag missen.

3/ Rosalía 

Moeten we haar echt voorstellen? De BIZCOCHITO artieste staat op zondag 2 juli op het podium van The Barn. Als je zin hebt om je uit te leven en je beste danspasjes te doen, raden we je aan haar optreden te gaan zien. Ze is momenteel erg populair en je zal waarschijnlijk veel van haar nummers al eens gehoord hebben. Zon, vrienden, Spaans en Latino, wat wil je nog meer?

4/ The Driver Era 

Heb je Austin en Ally gekeken op Disney Channel? Dan herken je waarschijnlijk Ross Lynch, een van de leden van de band. Met zijn broer, Rocky, vormen ze een rock/alternatief duo dat behoorlijk bekend is in de Verenigde Staten. Ze hebben een coole podiumpresentatie en spelen ook met nog een andere broer op het podium. Een familiezaak dus. Je kunt ze op zondag 2 juli zien op de Main Stage.

Ben je klaar om 4 fantastische dagen te beleven? Controleer of je al je 4 essentiële zaken hebt om van het Rock Werchter festival te kunnen genieten.

Volg ons op TikTok en Instagram!

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite