Festivals in België

4 dingen die je nog niet wist over het Couleur Café festival 

Couleur Café is HET festival in Brussel dat je niet mag missen! Er zal gegarandeerd een goede sfeer zijn! Het 3-daagse festival wordt een safe place, een echte kleine bubbel van geluk aan de voet van het Atomium, voor iedereen! Als je nog niet overtuigd bent, hier zijn 4 dingen die je waarschijnlijk nog niet wist!

1/ Met familie of vrienden, iedereen is welkom 

Of je nu komt met je huisgenoten, je beste maatjes, je broers en zussen of zelfs je ouders, de sfeer wordt vast en zeker geweldig! Couleur Café is een familiefestival waar jong en oud welkom zijn. Naast de artiesten zijn er verschillende activiteiten op het festival en is er voor elk wat wils.

2/ Rue du Bien Manger

Het beste argument is waarschijnlijk iets dat we allemaal graag doen, namelijk  eten. Meestal eet je op festivals frietjes en hamburgers en tegen het einde ben je helemaal vol. Op Couleur Café is er de “Rue du Bien Manger” en in 3 dagen heb je nooit de tijd om alles te proeven, wat heel jammer is, want alles geeft je zin! Couleur Café profileert zich als een festival dat internationaal muziek afspeelt! Zo vinden ze het ook belangrijk dat die internationale identiteit terugkomt in de verschillende voeding die aanwezig zullen zijn. Zo zal je op het festival verschillende voeding terugvinden zoals Amerikaanse specialiteiten. Daarnaast kan je ook proeven van lekker Kameroense eten. Verder zullen er ook gerechten zijn uit Ecuador.  Als laatste eindigen we bij Engeland en kan je genieten van de typische Engelse schotels. Tijdens deze 3 dagen moet je je dus helemaal geen zorgen maken over het eten. Dankzij Couleur Café maak je kennis met de verschillende kookstijlen uit de hele wereld!

3/ De ambachtslieden 

Je zal niet alleen je geld uitgeven in de ‘Rue du Bien Manger’, maar op het festival zullen er ook stands zijn die verschillende producten aanbieden. Je vindt er juwelen, kleding, je kan er ook dreads of een hennatatoeage laten zetten. We hebben jou gewaarschuwd, er is nooit een saai moment bij Couleur Café!

4/ Bewustwording

Het festival is een safe place voor iedereen en in lijn daarmee staan er overal op het festival sensibilasatiestands. Zo kan je een stand tegenkomen die als doel heeft om je aan te tonen dat het belangrijk is om je te beschermen tijdens seks en ze delen ook gratis condooms uit. Verder heb je ook een stand die jou een badge geeft. Dankzij die badge kunnen mensen bij jou komen als ze lastig gevallen worden door iemand waarbij ze zich ongemakkelijk bij voelen. Zo zijn er nog vele andere die telkens als doel hebben om je bewust te laten maken over een belangrijk onderwerp.

Zoals je ziet is Couleur Café HET festival waar je je nooit hoeft te vervelen en waar je tussen twee concerten door altijd wel iets te doen (of te eten) vindt! 


Vergeet ons niet te volgen op TikTok en op Instagram.

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite