in

5 artiesten die je zeker niet mag missen op het Ardentes festival

@Flickr - Kmeron Vincent Philbert

Wacht, wat? Nog geen tickets voor Les Ardentes? Kotplanet geeft je 5 artiesten die je niet mag missen op het Ardentes festival! Je zal zien, eens je deze 5 artiesten kent, zal je het niet kunnen weerstaan om je ticket te kopen.

Controleer of je al je 8 essentiële zaken hebt om van het Ardentes festival te kunnen genieten.

1/ Travis Scott 

Moeten we hem nog voorstellen? Travis Scott, bekend in zowel de muziek- als de modewereld, is een van de beroemdste rappers op deze aarde. Op 7 juli naar Les Ardentes gaan is de perfecte gelegenheid om deze Amerikaanse artiest op het podium te zien!

2/ Central Cee 

Als zijn naam geen belletje doet rinkelen, heb je ongetwijfeld wel eens van zijn muziek gehoord. Geen wonder, want hij is simpelweg de populairste Britse rapper. De Shepherds Bush rapper is internationaal bekend en is niet bang om met artiesten uit andere landen te samen te werken. Zie je waar we naartoe gaan? En ja, Kotplanet spreekt over de featuring tussen Central Cee en Freeze Corleone. Ook, als je oplet, beide staan gepland voor 9 juli, wie weet doen ze een Orelsan en Stromae.

3/ DJ Snake

DJ Snake is zeker een van de grootste sterren ter wereld en weet je wat? Hij staat op 9 juli in Luik! De Fransman is bekend om het feit dat hij van elke muziek een hit maakt en heeft samengewerkt met grote namen zoals Justin Bieber, Selena Gomez, Travis Scott, Cardi B… etc. Als je een ongelooflijke tijd wilt hebben, raadt Kotplanet je aan om het optreden van Dj Snake niet te missen in Les Ardentes.

4/ ARON

Maar is hij geen acteur? Je hebt gelijk, goed gezien! Arón Piper is een acteur die speelde in de succesvolle televisieserie Elite, maar de Duits-Spaanse ster is ook zanger! Op 8 juli kan je in ‘Les Ardentes’ je favoriete acteur en zanger op dezelfde plek zien.

5/ Rema 

Baby, rustig aan! Zegt dat je niets? Wacht, laten we het opnieuw doen in de Rema versie, baby calm down, calm down, spreekt het je aan? Als je niet te diep in je schriften zat, is de kans groot dat je deze muziek al gehoord hebt! Pas op, Rema is niet zomaar one-hit-wonder, nee, de artiest heeft een volledige discografie op 22-jarige leeftijd! Als je je danstalenten wil laten zien met de liedjes van Rema, wees dan vrij op 8 juli.

Ben je al overtuigd? Uiteraard draait ‘Les Ardentes’ niet alleen om deze 5 artiesten, integendeel, elk jaar is hun line-up geweldig! Er zijn genoeg artiesten die je niet mag missen op het festival ‘Les Ardentes’, zoals Hamza, Aya Nakamura, Caballero & JeanJass, Kendrick Lamar, Vladimir Cauchemar… en meer.

Als je geïnteresseerd bent in festivals, volg ons op TikTok en Instagram, zodat je niets mis!

Written by Kotplanet

What do you think?