Festivals in België

5 artiesten die je zeker niet mag missen op het Couleur Café festival

Couleur Café is een stadsfestival dat elk jaar artiesten uitnodigt. Er is voor elk wat wils, maar we beginnen hier met een selectie die (normaal gezien) iedereen zien zal geven om te komen!

1/ Ayra Starr 

Ayra Starr is een echte opkomende ster die nooit stopt met ons te verrassen. Op TikTok heb je vast een van haar bekendste nummers “Rush” gehoord, dat haar muzikale wereld vertegenwoordigt bestaande uit afrobeats, R&B en alternatieve muziek. Deze kleine dame heeft een fascinerende stem en een betoverende stage presence. Ze is zeker een artiest die je niet mag missen op Couleur Café dit jaar!

2/ Tayc 

We hoeven de beroemde Tayc niet meer voor te stellen, deze man die jou betovert met zijn honingzoete stem! Hij is nu een van de grootste muziekpijlers, en terecht, het is niet voor iedereen weggelegd om een waanzinnige RnB flow te beheersen. 

3/ Naza 

Als we spreken over de rapwereld, dan zijn er beroemde rappers die we zeker niet mogen vergeten te noemen zoals deze beroemde rapper genaamd Naza! Hij wordt beschreven als een echt Frans juweeltje en is een kracht om rekening mee te houden in de Franse afro-rapstijl. Hij heeft een reeks hits die ervoor zorgen dat je de hele nacht wilt dansen! Zijn passie voor muziek is voelbaar in elk van zijn optredens, dus hij is een artiest die je ook niet mag missen.

4/ Coely 

Voor het 3e jaar op rij verwelkomt Couleur Café de koningin van de Belgische hiphop: Coely! Coely maakt altijd ongelooflijke, dansbare en aanstekelijke hits. Haar laatste album is een echte traktatie voor de oren (niet verrassend als je tegelijkertijd een prestatie levert met DVTCH NORRIS). Kortom, een Belgische artieste die je in geen enkel geval mag missen.

5/ Isha 

Deze rapper die voor het eerst optrad met Level 4 (een show die toekomstige hiphopartiesten als voorbeeld moeten nemen) is nu 2 jaar later klaar om als soloartiest op te treden. Isha heeft ons zojuist verwend met 2 albums die de grootste rappers waardig zijn. Aanstekelijk, gevarieerd en prachtig gerapt. Simpel gezegd is dit gewoon een traktatie voor de oren.

Als je nog steeds niet overtuigd bent van deze 5 artiesten – ook al ben je dat waarschijnlijk wel, gezien de fantastische artiesten die we al voorstellen – is de line-up van Couleur Café vrij lang, dus er zijn nog tal van artiesten die zullen komen. Je zal zeker niet teleurgesteld worden!

Vergeet ons niet te volgen op TikTok en op Instagram.

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite