in

5 essentiële om van het Pukkelpop festival te genieten

@Wiki Commons

Als je je weekend voor het festival Pukkelpop aan het plannen bent, vraag je je waarschijnlijk af wat je zeker moet meenemen. Om ervoor te zorgen dat je niets mist, heeft Kotplanet de top 5 van essentiële zaken waar je rekening mee moet houden op een rijtje gezet.

Om je te helpen, leggen we je uit hoe je op Pukkelpop kan geraken. 

1/ Stevige schoenen

Het terrein van Pukkelpop kan snel vervelend worden als je niet goed uitgerust bent, dus om te voorkomen dat je een verstuikte enkel of zo krijgt, moet je  stevige schoenen meenemen. Bovendien, als je de line-up ziet, weet je dat je 4 dagen gaat dansen, dus je kunt net zo goed vermijden om je pijn te doen aan je voeten.

2/ Een poncho 

Eind augustus is het vaak stormseizoen…en als je storm zegt, zeg je poncho! Dus oké, het is niet altijd het meest stijlvolle kledingstuk, maar uiteindelijk als je droog van het concert kan genieten, ben je heel blij! Vertrouw ons maar! En je kunt het altijd personaliseren als je wilt, een beetje zoals schoenen. Het kan een leuke activiteit zijn om te doen met je vrienden op de camping.

3/ Snacks 

Om te voorkomen dat je honger krijgt terwijl je wacht op het optreden van je favoriete band, raden we je aan om wat snacks in je tas te stoppen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor mueslirepen, om genoeg energie te hebben voor de dag. Zo heb je ook wat meer tijd om je honger te stillen en voorkom je lange rijen bij de foodtrucks.

Om goed voorbereid te zijn op het festival, ontdek 4 dingen die je niet wist over Pukkelpop.

4/ Een programma 

Dit jaar wordt Pukkelpop nog beter dan de andere edities! Aangezien Pukkelpop 9 podiums gaat hebben (jawel!), kan je maar beter een programmaboekje bij de hand hebben om geen enkele van je favoriete artiesten te missen.

5/ Tissues

Of het nu is omdat je je ogen uit gaat huilen bij het zien van je favoriete zanger, omdat je het te warm hebt en je make-up uitloopt, of omdat er in de toiletten geen papier meer is, tissues zijn een must.


Nu dat je klaar bent, denk eraan om ons te volgen op Instagram en TikTok!

Written by Kotplanet

What do you think?