in

Hoe geraak je op het Dour festival? 

@Dour Festival

Ga je in het weekend van 12 juli tot en met 16 juli 2023 naar Dour? Dan geeft Kotplanet je alle informatie om naar het Dour festival te gaan.

Om het even vanwaar je komt, is de bus de beste optie om naar het Dour festival te komen. Als je van België komt, dan kan je de bus nemen in Brussel en Antwerpen. Er is een pendelbus voorzien met een heen-en terugkomst. Op 12 juli kan je die nemen om naar het festival te gaan en op 17 juli brengt hij je terug naar huis. Dit alles voor 65 euro.

Wat de trein betreft: je moet uitstappen in het station van Saint-Ghislain en de pendelbus naar het festival nemen. Je kan de pendelbus nemen om terug naar huis te gaan. Dit slechts voor de halve prijs, dus het is een goede manier om er te komen.

Als je met de auto komt, is het festival goed voorbereid. Ze bieden parkeermogelijkheden. Wil je dicht bij je auto staan, kies dan voor de Easy Pass die 30 euro kost, dan sta je zo dicht mogelijk bij je auto geparkeerd. Het is echt geen slecht idee! Let wel op dat je de borden volgt.

Als je meer info nodig hebt (dienstregelingen en dergelijke) kan je alles vinden op de website van het Dour festival.

Written by Kotplanet

What do you think?