Astrologie

Jouw studentenprofiel volgens jouw astro-teken

Eigenlijk zijn we allemaal een beetje zoals DJ Snake: we hebben allemaal een achtergrond, een geschiedenis en een eigen karakter. Sommige mensen zijn koppig, anderen loyaal, manipulatief of zelfs gevoelig. Ja ja, Vissen en Kreeften, we zien jullie wel hoor, veeg maar jullie traantjes weg. Nu, geloof het of niet, de sterren kunnen hierin een rol spelen, dus vandaag kan je je studentenprofiel ontdekken aan de hand van je sterrenbeeld.

1/ Ram

Je bent zelfverzekerd, een doorzetter en een concurrent. Je gaat voor niets uit de weg! Je hebt zelfs het perfecte profiel van een leider die altijd klaarstaat om anderen op te trekken en tot het einde te gaan. Maar pas op dat je je niet te veel geeft voor anderen. 

2/ Stier

Je bent hardwerkend, stabiel, maar koppig. Je bent ook een heel georganiseerde student. Je moet niet te veel opdrachten krijgen, maar je bent hardwerkend en je slaagt er altijd in om moeilijkheden te overkomen. Aarzel niet om je werkwijze te veranderen als je ziet dat iets vastloopt, je hebt niet altijd gelijk

3/ Tweelingen

Tweelingen, er is een plaats gereserveerd voor jullie in de hel! Nee nee, mopje! Je bent intelligent, nieuwsgierig en soms een beetje manipulatief (probeer het maar niet te ontkennen!). Je zegt altijd alles wat in je opkomt en jouw leerkrachten zijn niet de gelukkigste personen! Je leert snel en je bent geïnteresseerd in veel domeinen, maar pas op dat je bepaalde onderwerpen die meer werk vereisen niet links laat liggen! 

4/ Kreeft

Je bent fantasierijk, dromerig en loyaal. Je voelt je graag veilig en blijft daarom gefocust op jouw doelstellingen en wil altijd het beste van jezelf geven. Je hebt doorzettingsvermogen en neemt alle verantwoordelijkheden op die jouw studie met zich meebrengt. Soms kan je wat arrogant zijn, een beetje een betweter. Pas daarvoor op! 

5/ Leeuw

Je bent vrijwillig, grootmoedig en zelfverzekerd. Je neemt graag deel aan de les en gaat graag om met de leraren. Je leert snel en bent altijd bereid om anderen te helpen. Maar laten we eerlijk zijn, je bent een beetje een uitslover en je staat graag in het middelpunt van de belangstelling: ‘luister naar mij, kijk naar mij’. We kennen allemaal wel zo iemand! 

6/ Maagd

Je bent georganiseerd, slim en een perfectionist. Je zet altijd je werk op de eerste plaats. Je werkt om te slagen, je bent trots op je werk en je wordt er graag voor erkend. In jouw vrije tijd ben je een echte kletskous en een roddelaar, maar je bent ook een voorstander van advies en kritiek en vindt het moeilijk om jouw werk te verdelen. Wat je zelf doet, doe je altijd beter zeker? 

7/ Weegschaal

Je bent gezellig, evenwichtig en eerlijk. Maar we gaan niet liegen: je bent geen fan van lessen! Je gaat er vooral naartoe voor je vrienden. Je kan goed praten, maar je kan niet goed kiezen. Je vindt het moeilijk om een groep te leiden en je hebt zelfs de neiging om te treuzelen. Pas op hé, want de blok komt eraan!

8/ Schorpioen

Je bent gemotiveerd, betrokken en scherpzinnig. Je werkt hard en wordt graag door de leraren gewaardeerd. Ook al ben je niet de leider van de groep, je geeft niets op en je wilt niet zwak lijken! Je bent een goede luisteraar en je kunt met iedereen praten. 

9/ Boogschutter

Je bent optimistisch, onafhankelijk en enthousiast. Je houdt ervan om nieuwe dingen bij te leren: video’s, boeken, documentaires, alles! Je bent erg enthousiast over nieuwe projecten, maar je verveelt je wel al snel! Je houdt van plezier maken en dat is soms ten koste van je lessen. Feesten is goed, maar je lessen zijn ook belangrijk!

10/ Steenbok

Je bent ambitieus, volhardend en verantwoordelijk. Je bent ijverig en je verkiest serieuze activiteiten boven leuke activiteiten. Je bent gericht op je eigen successen en je werkt heel hard om je doelen te bereiken. Loslaten heeft nog nooit iemand pijn gedaan, dus laat even alles los en maak plezier, je bent maar één keer jong! 

11/ Waterman

Je bent creatief, innovatief en altruïstisch. Je hebt altijd veel ideeën in je hoofd voor verschillende projecten, ook al maak je ze niet altijd waar. Je voelt een grote behoefte om productief te zijn en je wordt niet graag aan de kant gezet. Je kan zelf boos worden als je je niet productief genoeg voelt of als dingen niet gaan zoals gepland.  

12/ Vissen

Je laat graag je artistieke kant spreken in je werk. Je hebt weinig stress, maar je bent soms heel hard voor jezelf en je zakt soms weg in pessimisme. 

Het is officieel, nu je de kenmerken van je leerlingenprofiel volgens je sterrenbeeld kent, kun je dit excuus bij je ouders gebruiken: “Jéremie, je hebt een 0 voor je toetsen, ga je niet naar de les of wat?” ” Ik kan er niets aan doen pa, ik ben een Boogschutter”!

Vond je dit een leuk artikel? Neem dan zeker een kijkje op onze Instagrampagina!

What's your reaction?

Related Posts

Une petite notification ? OK Pas tout de suite