FunONTSPANNING

Hoe zet je je mama in de bloemetjes op Moederdag?

Het is bijna Moederdag! Ben je van plan om je moeder te verwennen, maar heb je geen idee over hoe je dat kan doen? Geen stress! Kotplanet heeft zoals altijd een antwoord op je vraag. Wij geven je 5 ideeën om je moeder op Moederdag te vertroetelen en deze speciale dag met haar te vieren.

1/ Maak haar ontbijt

Verras je mama met een zelfgemaakt ontbijt! Zo dek je de tafel op zodat het er prachtig uitziet voordat ze aankomt. Zorg ervoor dat het ontbijt bestaat uit dingen die je mama lekker vindt. Heb je toch geen idee wat je kan klaarmaken voor je ontbijt? Geen zorgen, er bestaan ook klaargemaakte ontbijtmaaltijden die je kan kopen en dan leveren ze die bij je thuis. Wat je ook beslist om te doen, je mama zal het sowieso waarderen. Het is de gedachte die telt!

2/ De hele dag complimenten geven

Misschien doe je dit al uit gewoonte, maar wat dacht je ervan om extra complimenten te geven op haar speciale dag? Uiteraard mag je nog steeds complimenten geven die ze vaak hoort, maar soms kan je haar ook complimenten geven die ze niet verwacht. Een voorbeeld kan zijn: “Ik ben zo dankbaar dat je mij hebt gekozen tot je dochter/zoon”, “Dank je wel voor wie je bent”… Dit zijn allemaal complimenten die ze misschien nooit heeft gehoord en dat zal haar aangenaam verrassen

Ben je een student en je wil graag vrijwilligerswerk doen, dan heeft Kotplanet goed nieuws voor jou! Wij leggen je uit welke soort vrijwilligerswerk je als student kan doen!

3/ Samen haar lievelingsactiviteit doen

Vraag op voorhand aan je mama wat ze in haar vrije tijd graag doet en zorg ervoor dat jullie samen die activiteit kunnen doen. Zo verras je haar met een uitstap en hebben jullie quality time samen. Het is altijd een goed idee om betekenisvolle momenten te hebben met je mama. Ze doet al zoveel voor ons, dus dit is het minste dat we kunnen doen. Niet vergeten om foto’s te trekken om de gebeurtenis voor eeuwig vast te leggen.

4/ Geef haar een cadeau

Moederdag is de perfecte dag om haar een betekenisvol cadeau te geven. Je kan bijvoorbeeld kiezen om zelf een cadeau te maken door iets te personaliseren, bijvoorbeeld een mandje en daarin zitten er wijnflessen met familiefoto’s op. Wil je het eerder veilig spelen, dan kan je kiezen om iets anders te kopen. Je weet wat ze zeggen: “Sieraden zijn je beste vriend”. Weet je wat nog geweldiger is? Je kan kiezen om die juwelen daarna te personaliseren, bijvoorbeeld met jullie initialen. Je hebt dus keuze genoeg!

Ben je een boekenwurm en ben je op zoek naar andere boeken om te lezen? Kotplanet geeft je 6 boeken die je als student zeker moet lezen!

5/ Verras je moeder met een spa-dag thuis

Is het te duur om naar een spa te gaan? Dat kan eens gebeuren, maar je kan ook thuis zelf een spa-dag organiseren! Je moet eerst de nodige spullen kopen zoals geurkaarsen, gezichtsmaskers, bodycrème… en nog meer. Vergeet ook niet om een playlist te vinden met rustgevende muziek. Natuurlijk moet alles al klaar liggen voordat je begint, dan kan je spa-dag probleemloos beginnen! Geef je mama daarna een welverdiende massage voor een ultieme ontspannende belevenis.


Ben je op zoek naar een gelijkaardig artikel, aarzel zeker niet en volg ons op Instagram voor meer tips.

What's your reaction?

Related Posts

Partner

Grootste fails van studenten 

Iedereen begaat wel eens een megablunder. Ook de Belgische studenten. Maar zoals je waarschijnlijk al weet, is de val niet van belang. Het is de landing. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we hebben ons allemaal wel

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite