in ,

Zo houd je een spa-avond op kot met een studentenbudget

@Pexels - Andrea Piacquadio

Snak je soms eens naar een relaxerende spa-avond, maar is je budget daar net iets te klein voor? Dan heeft Kotplanet de ideale tips voor jou. Lees verder en ontdek hoe jij, met een studentenbudget, een leuke en relaxerende avond kan organiseren. Trommel al je vriend(inn)en op en geniet er van! 

1/ Maskertjes, massageolie, nagellak… 

Al deze leuke dingen kan je voor echt heel weinig geld kopen in verschillende winkels: action, kruidvat, hema etc. Je kan merken gaan uitkiezen, maar je kan ook de cheap ones nemen. Maakt allemaal niet uit, het stelt je in staat om een leuke spa-avond te hebben. Stuur een berichtje in de groep met al je vriendinnen en vraag hen wat hun favoriete kleur nagellak is, welke geur bodylotion ze willen, welk gezichtsmasker ze het liefst gebruiken… 

Kotplanet gaf je ook al tips om je huid te verzorgen tijdens de winter, misschien kan je zo ook eens goed zorgen voor je droge huid! 

2/ Voetbadjes

Neen, we hebben geen voetfetisj, maar het is ook belangrijk om je voeten te verzorgen. Een kleine pedicure af en toe kan echt geen kwaad! Zullen we even een stappenplan voor je neerschrijven? 

  • Vul een bekkentje met warm water en voeg er wat zeep aan toe. Laat je voeten er 20 minuutjes in. 
  • Droog je voeten af en smeer wat van je favoriete crème. 
  • Lak je nagels mooi nadat je ze in vorm hebt geknipt

3/ Koop de winkel leeg

Bij een spa-avond horen natuurlijk snacks. Je kan kiezen of de gezonde toer opgaat of dat je allemaal comfort food gaat eten

Vraag, in diezelfde groepchat als hierboven, wat iedereen zijn lievelingssnack is en breng dat mee van de winkel. Snoep, chocolade, chips, frisdrank, wijn… Of, als je wat gezonder wil zijn: groenten, fruit, gezonde snacks en wijn… Wijn hoort het gewoon bij een spa-avond! 

Nu je alle tips hebt om er een fantastische avond van te maken, doe het dan ook! Je vriend(inn)en en jij zullen een leuke, relaxerende avond hebben! Geniet ervan.

Volg ons op Instagram en TikTok

What do you think?