in , ,

6 redenen om je Nintendo Switch de hele zomer lang mee te nemen

Het is een tijd die elke zomer weer terugkeert. Nu de lessen voor de vakantie tijdelijk onderbroken zijn, studentenfeesten van een welverdiende rust genieten en je dus wat tijd over hebt voor jezelf, begin je je te vervelen. Je bent altijd op zoek naar iets leuks om te doen, of het nu met vrienden of familie is, of anders gewoon als momenten van ontspanning midden in de voorbereiding op je tweede zit. Goed nieuws! Je hoeft niet meer de hele zomer met je duimen te draaien, want je hebt gekozen voor een Nintendo Switch! Nu je de nieuwe game Everybody 1-2-Switch! in handen hebt, biedt Kotplanet je 6 redenen om je Nintendo Switch de hele zomer overal mee naartoe te nemen.

1/ Omdat je (nog maar eens) een familiebarbecue hebt

Familie is uiteraard heel belangrijk. Maar sinds het begin van de zomer heb je ondertussen barbecue nummer 25 bij je tante Christine achter de rug, en wordt dat stilaan een beetje te veel. Er is je al ontelbare keren gevraagd of je een vriendje of vriendinnetje hebt, of je geslaagd was en of je van plan bent om verder te studeren. Zoveel vragen met telkens weer dezelfde antwoorden. Gelukkig heb je eraan gedacht om je Nintendo Switch mee te nemen en je neefjes en nichtjes uit te nodigen om samen Everybody 1-2-Switch! te spelen. Nog een voordeel is dat zelfs wanneer je een grote familie hebt, jullie allemaal samen kunnen spelen met de telefoonstijl, waarmee je met tot 100 spelers samen loos kunt gaan.

2/ Omdat je op vakantie gaat met je kotgenoten

Om de banden met je kotgenoten eens goed aan te halen, besluit je om samen op vakantie te gaan. Dat leek aanvankelijk een goed idee, maar je realiseert je nu plots dat je je ‘vrienden’ in feite helemaal niet zo goed kent. Om hiermee om te gaan en toch een leuke week te hebben, haal je uiteraard je Nintendo Switch en je nieuwe game Everybody 1-2-Switch! tevoorschijn. Plots krijg je een geweldige kans om teams samen te stellen, de banden in de groep aan te halen en plezier te maken met hilarische minigames. Je zult de tijd van je leven hebben en als vriendengroep hechter dan ooit naar huis terugkeren.

3/ Omdat je beste maat beter is dan jij (in het spel)

Sinds je met een goeie vriend hebt gespeeld, is het resultaat het enige waar je nog aan kunt denken. Hij heeft je immers net iets te vaak verslagen met Ballonnenbonje, en daar werd je niet echt blij van. Jammer voor hem is echter dat hij op vakantie is en zijn Nintendo Switch bij jou is vergeten. Je doel voor direct na de zomer? Hem verslaan! De Joy-Con-controllers zitten nu aan je handen vastgelijmd en tegen het eind van de maand beheers je alle games als een echte kampioen. Jullie hebben bovendien net afgesproken elkaar terug te zien voor de verjaardag van een vriend. Meteen de ideale gelegenheid om wraak te nemen voor de afgelopen nederlagen. Wie laatst lacht…

4/ Omdat je tweede zit hebt

Het is niet gemakkelijk om een tweede zittijd te moeten doorstaan in augustus, maar je bent ook lang niet de enige, dus maak je geen zorgen. Als sommige van je vrienden in dezelfde situatie zitten als jij, waarom dan niet samen studeren? Alvast een geweldige manier om je niet alleen te voelen tijdens deze intense periode, jezelf te motiveren en tegelijk ook kleine momenten van ontspanning in te lassen tussen twee studiesessies door. Met je Joy-Con-controllers kun je met 8 samen spelen… Laat je dus niet verleiden om een pauze te nemen voor een drankje op een terras, maar kies liever voor een kleine sessie op de Nintendo Switch tussen de leden van het illustere tweede-sessieteam. De minigame IJssalon is perfect om stoom af te blazen onder vrienden!

5/ Om indruk te maken op je favoriete gamende vriend(in)

Je bent al weken smoorverliefd op iemand, maar weet niet hoe je contact moet leggen. Goed nieuws: je ouders zijn op vakantie en dus besluit je van de gelegenheid gebruik te maken om thuis een groot gamefeest te organiseren en indruk op hem of haar te maken. Je vrienden mogen niet ontbreken, en zijn dus ook van de partij. Iedereen pakt zijn telefoon en laat zijn skills zien door de minigame Kleurkiekjes te spelen. Je team is zo sterk dat je ‘crush’ onder de indruk is. Jullie sluiten de avond samen af met een drankje… Missie geslaagd.

6/ Omdat je je voorbereidt om naar festivals te gaan

Het is zomer en dus festivalseizoen. Je droomt er al sinds het begin van het jaar van om je favoriete bands en artiesten aan het werk te zien, en dus zijn jij en al je vrienden er helemaal klaar voor. Jullie zijn zo ongeduldig dat er de avond ervoor al een pre-festivalparty wordt georganiseerd. Op het programma: vrienden, muziek en gezelligheid. Wat kun je bij zo’n gelegenheid beter doen om in de stemming te komen dan de Nintendo Switch tevoorschijn halen en Everybody 1-2-Switch! te spelen? Je kunt op die manier stoom afblazen door mee te doen aan een reeks minigames en zo het weekend sensationeel beginnen.

Er is dus geen reden om ergens heen te gaan zonder je Nintendo Switch en je Everybody 1-2 Switch!-game. Gelukkig is het spel al sinds 30 juni verkrijgbaar, zodat je het kunt meenemen naar je eerste barbecue van het seizoen en het zelfs in je koffer kunt stoppen voor tijdens de vakantie. Haal het beste uit je zomer en daag je vrienden uit voor de spectaculairste minigames.

What do you think?