in ,

4 redenen om je rijbewijs te halen als student

@Pexels - Jeshoot.com

Ik weet het, je hebt niet heel veel tijd als student om rijlessen te volgen, je theorie-examen af te leggen, je praktijkexamen af te leggen, maar geloof me, het kan nog moeilijker worden als je een fulltime job hebt binnenkort. Ik geef je hier 4 redenen waarom je wel je rijbewijs moet halen nu je nog student bent! 

1/ Ietsje meer tijd dan binnenkort

Als student ben je op verschillende momenten op de dag wel een uurtje of twee vrij om een rijles te volgen. Als je binnenkort een 9-5 job hebt, is dat moeilijker en de uren om rijles te volgen na 17 uur zitten meestal vol.  

2/ Roadtrip na je proclamatie?

Als je nadat je afgestudeerd bent nog eens een reisje wil maken met de auto, dan kan je dat ook doen als je je rijbewijs gehaald hebt. Als je met drie andere vrienden dan op reis gaat, dan kan je de kosten van benzine etc. splitsen. 

3/ Algemeen meer vrijheid

Iedereen zegt altijd dat je meer vrijheid hebt als je met de auto kan rijden en dat is helemaal waar. Wil je graag ergens naartoe zonder dood te vriezen op de fiets? Vraag aan je ouders of je de auto mag lenen (als je nog niet je eigen auto hebt). 

4/ Een diploma én een rijbewijs: knap

Het is echt een heel knappe prestatie als je je diploma én je rijbewijs haalt in die jaren dat je studeert. 

Als je dit nog niet heeft overtuigd om je rijbewijs te halen, dan weet ik het ook niet meer… Maar iedereen doet dat natuurlijk op zijn of haar eigen tempo. 

Volg ons op Instagram en Tiktok!

What do you think?