in ,

3x leuke koffiebars in Gent voor studenten

@Pexels - Chevanon Photography

Hou jij van koffie? Dan moet je zeker deze koffiebars eens gaan checken! Ze zijn zeker de moeite waard. Ga er een koffietje gaan drinken met een vriend(in), ga er studeren of neem je favoriete boek mee en bestel je favoriete latte. 

1/ Paard van Troje 

Deze koffiebar is tegelijkertijd ook een boekenwinkel. Hoe geweldig is dat? De koffiebar op zich is niet heel groot, maar wel heel gezellig én in de zomer kan je buiten zitten met een mooi uitzicht op de Kouter. 

Ze zijn iedere dag open, dus je hebt weinig kans om voor een gesloten deur te staan. Ze geven je graag enkele tips over boeken én over koffie. Ga er maar eens een koffietje drinken.

2/ Take Five Espressobar 

Take Five Espressobar heeft een hele mooie selectie van koffies en staat helemaal voor jou klaar. Ze zien je heel graag komen om te studeren, een koffietje drinken met je mama, een ontbijtje te eten met je beste vriend(in)… 

3/ Barista 

Barista kan je vinden aan het Zuid, dat is dus dicht bij de studentenbuurt, toch? Misschien zit je er wel dichtbij op kot! Proef zeker van hun lekkere bananenbrood of wortelcake! 

Deze drie koffiebars zijn megagezellig en ze verwelkomen jullie zeker met open armen. Go get a coffee, you deserve it! 

Volg ons op Instagram en TikTok! Word ook lid van onze Facebookgroep voor meer tips, advies en humor!

What do you think?