GentStudentengids

Waar in Gent kan ik eten voor een studentenprijs?

Eerlijk, op restaurant gaan, is echt mijn favoriete hobby. Ik doe dat echt mega graag, maar soms laat mijn budget het jammer genoeg niet toe… Daarom ben ik, speciaal voor jou én voor mij, op zoek gegaan naar de beste studentendeals in Gent! Ik ben er zeker van dat je na dit artikel honger zal krijgen…

1/ Wasbar

‘Wasbar’ is een restaurant en een wassalon tegelijkertijd. Terwijl je was inzit, kan je hier dus een hapje eten of iets drinken. (Je kan ook gewoon komen hoor, zonder iets te wassen). Ze denken zeker ook aan studenten en hebben een goede studentendeal! Bij het vertoon van je studentenkaart, krijg jij een Bagel Burger met aardappelwafeltjes voor maar 10 euro! Als dat geen koopje is.

2/ Pizza Hut

Pizza Hut, je bent een fan of je bent het niet. Maar als je fan bent, kan jij wel genieten van verschillende studentendeals. Wat dacht je van een meeneempizza voor maar 7,95 euro of een pizzabuffet voor 9,25 euro? Mmmm, ik heb er nu al zin in. 

3/ Ellis

Heb je meer zin in een burger met frietjes? Dan is er maar één adres: Ellis Gourmet Burger. Hun studentenmaaltijd bestaat uit een burger met frietjes voor maar 10 euro! Daar kan je toch zeker niets verkeerd mee doen? 

4/ Holy Guacemoly

Ben jij meer van het spicy type en hou jij van Mexicaans eten? Burrito’s, nacho’s, taco’s? In Holy Guacemoly krijg je een kleine burrito, nacho’s met kaas en een drankje naar keuze voor de prijs van 9,90 euro! Wist je dat er twee zaken zijn van Holy Guacemoly? Je kan er eentje vinden aan het Sint-Pieters station en eentje aan het zuid. Je hebt dus geen excuses meer om daar niet te gaan eten! 

Heb je honger gekregen? Ja? Ik zei het toch! Gent is een studentenstad en dat weten de mensen die hier een zaak openen. De meeste zullen dan ook studentendeals hebben, dus hou je ogen open en je studentenkaart op zak terwijl je op zoek bent naar een lekker restaurantje voor een toffe date of leuke uitstap met vrienden!

Laat ons weten wat jouw favoriete plaats is om te eten in Gent op onze Instagram!

What's your reaction?

Related Posts

Waar kan ik het best studeren in Gent?

Ben je student in Gent en ben je het beu om in je slaapkamer of kot te blijven studeren? In dit artikel staan enkele toffe plaatsjes waar je de nerd in jezelf naar boven kan halen, een koffie kan bestellen en keihard kan

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite