in ,

Winkels in Gent waar je je laptop kan fixen als student

@Pexels - Buro Millennial

Als student kan het wel eens gebeuren dat je computer of laptop het begeeft. Dat is verschrikkelijk, want zonder computer zijn we natuurlijk niets. Als je een student bent in Gent is het je lucky day, want in dit artikel geef ik je enkele winkels waar je je laptop kan fixen als student.

1/ AA Repair

Als je laptop niet terminaal is, kan deze al gefixt worden binnen de 60 minuten. Daar pakt AA Repair mee uit. Even wachten en je hebt je laptop al terug! Dat is gemakkelijk. 

Je kan ze vinden op de Zwijnaardsesteenweg en je maakt best een afspraak op voorhand voor je langsgaat. Ze zijn iedere dag open, behalve zondag, dus je hebt weinig kans om voor een gesloten deur te staan.

2/ Quick Solutions

Waar je ook op kot zit, je zit niet heel ver van een Quicksolutions winkel, want ze hebben twee vestigingen in Gent. Je kan ze vinden op de Wiedauwkaai en in de Vlaanderenstraat, aan het Zuid. 

Je kan er ook zonder afspraak terecht om je laptop te fixen. Je zal waarschijnlijk wel een weekje zonder laptop zitten, maar dat is beter dan niets, neem ik aan. 

3/ New Phone Repair

Bij dit herstelbedrijf krijg je 12 maanden garantie op je herstelling. Dat wil zeggen dat, als er iets misloopt in het jaar na de herstelling, mag je gratis teruggaan. De website vertelt ons dat je op je laptop mag wachten in het bedrijf zelf omdat ze weten dat studenten niet graag hun laptop voor een lange tijd kwijt zijn. 

Als je laptop kapot is, weet je dus waar je naartoe moet gaan! 

Volg ons op Instagram en TikTok!

What do you think?