in , ,

Kotplanet en Senseo® : Nieuwe data Leuven bekend! 

Senseo® geeft op dinsdag 26 en woensdag 27 maart maar liefst 2000 gratis SENSEO® machines weg aan studenten in Leuven.

Wat? 

Of je nu een student(e) bent die op kot zit of anders nog thuis woont bij je ouders, er is dagelijks wel een moment dat je zin hebt in een lekkere kop koffie. ’s Ochtends misschien, om je dag te beginnen met een aangenaam en rustig moment, of wanneer je terugkomt van de cursus bij je kotgenoten die je te lang hebt moeten missen. Hiervoor heb je natuurlijk een koffiezetapparaat nodig dat ervoor zorgt dat je die kostbare momenten samen kunt beleven. Daarom hebben Kotplanet en Senseo® besloten om je een Senseo® koffiemachines aan te bieden dat je zal vergezellen tijdens dit studentenjaar, dat rijk zal zijn aan emoties (en koffie!).

Je kunt ook de heerlijke Senseo® Cappuccino, Latte Machiato, Cappuccino Caramel, Cappuccino Choco of Milka proberen. Genoeg keuze dus, en je kunt je koffiezetapparaat meteen gebruiken als je terug op je kot komt!

Waar?

LEUVEN, ALMA 2 DINSDAG 26 MAART, 10-18u

LEUVEN, ALMA 2 WOENSDAG 27 MAART, 10-18u

Check hieronder de datum en locatie. Kom op tijd, want op = op

Samengevat

Je studeert aan een universiteit of hogeschool en je wil een Senseo®-koffiemachines krijgen voor dit te gekke jaar? Ga naar  Leuven voor je gratis Senseo® koffiezetapparaat zolang de voorraad strekt! Er is ook maar één apparaat per student, dus neem je maten mee!

Volg het Kotplanet-team op Instagram en TikTok!
Meer informatie vind je hier: https://www.senseo.be/nl/studenten

What do you think?