Partner
Het leven op kotPartnerSenseo®TIPS

4 momenten waarop je graag koffie drinkt met je kotgenoot

Je kotgenoot is als een broer of zus voor je en je kan je niet voorstellen hem of haar een dag niet te zien. Jullie hebben een levendig kot en delen onvergetelijke momenten. Elke avond eten jullie samen en jullie aarzelen niet om elkaar op te zoeken tussen het studeren door. Alle gelegenheden zijn goed om samen tijd door te brengen. En wat is jullie favoriete activiteit? Samen koffie drinken, natuurlijk! Kotplanet en Senseo® weten dit maar al te goed en willen je laten zien dat dit de juiste gewoonte is om deze mooie vriendschap te onderhouden.

Kotplanet en Senseo® geven 5000 koffiemachines weg aan studenten! Check de data in jouw studentenstad van 4 tot 18/10/23

1/  Samen een koffie drinken terwijl je bijpraat over je liefdesleven

Jullie zijn gewend om samen te zitten en over elkaars leven te praten, vooral over jullie crushes en liefdesverhaaltjes. Soms krijgen jullie niet de kans om in de woonkamer te gaan zitten en bij te praten. Gelukkig kunnen jullie tijdens de koffiepauzes een moment in de week kiezen om het allemaal te bespreken. Je wilt geen koffie en een mogelijks mooi liefdesverhaal missen. Een kopje koffie drinken met je kotgenoten om over je liefdesleven te praten is de beste manier om te ontspannen. We zien je al voor ons met een Senseo®-koffie in de hand en leuke anekdotes over de berichtjes die de crush van je kotgenoot heeft gestuurd en ontvangen. Bij de volgende koffiepauze is het jouw beurt om je toekomstige liefdesverhaal te vertellen, dat beloven we.

2/ Drink een koffie om deze mooie vriendschap te onderhouden

Jullie hebben het altijd al geweten: “met iemand samenwonen” betekent niet “tijd met iemand doorbrengen”. Sinds het begin dat jullie samenwonen hebben jullie dus de gewoonte ontwikkeld om echte momenten met elkaar te delen. Momenten die je voor altijd bijblijven en waar je elkaar later over vertelt (als je oud bent, oeps). Elk onvergetelijk moment heeft dan ook zijn eigen koffie, en jullie zullen je altijd jullie favoriete koffie herinneren: de Senseo® Cappuccino Caramel. Je studentenjaren vliegen voorbij, maar je zal trots zijn op het feit dat je altijd tijd hebt gemaakt voor een koffietje voor jullie twee. Trouwens… zou het geen goed moment zijn om een mooi dienblad klaar te zetten met twee kopjes, wat koekjes en lekkere Senseo® koffie? Zodra het apparaat start, komt je kotgenoot ongetwijfeld kijken. Als dat geen bewijs is dat je graag samen koffie drinkt?

3/ Drink een kopje koffie om samen vooruitgang te boeken in jullie vakken

Soms is het duidelijk niet het moment om te gaan zitten en te praten over je liefdesleven of het volgende uitje van de week. In het leven van een student moet je ook prioriteit geven aan het studeren. Helemaal geen motivatie? Gelukkig kunnen jullie elkaar motiveren. Wanneer het blok is, spreek je met elkaar af om samen in de gemeenschappelijke ruimte te studeren. Om je volledig te kunnen concentreren, blijft de aanpak steeds hetzelfde. Je schenkt jezelf een kop koffie in en begint aan je sessie van twee uur rustig studeren. Soms hoef je niet lang te praten om elkaar te begrijpen. Je hebt een gemeenschappelijk doel: je diploma behalen. Wat is er beter dan een kop koffie drinken terwijl je er alles aan doet om dat doel te bereiken?

4/ Drink een koffie wanneer jullie elkaar missen

Jullie vriendschap gaat goed, maar je wilt hem of haar gewoon even laten weten dat je hem of haar mist. Jullie hebben elk je eigen leven, je eigen vrienden, je eigen crushes en… soms is het moeilijk om alleen met z’n tweeën te zijn. Schenk jezelf een kop koffie in en met een beetje geluk heeft je kotgenoot hetzelfde idee. Als hij of zij opduikt met een doos koekjes – die goed verstopt was in een van zijn of haar kasten – dan heeft je kotgenoot jou zeker ook gemist. Soms heb je niet veel woorden en een lang gesprek nodig om te laten zien dat jullie niet alleen kotgenoten zijn, maar echte vrienden.

Als jullie klaar zijn met jullie studies, zullen jullie kunnen opscheppen dat jullie jullie relatie altijd op de eerste plaats hebben gezet. Als jullie nu al heimwee hebben naar die momenten met een lekkere Senseo® koffie, blijf deze mooie vriendschap dan zeker koesteren – zoals jullie altijd hebben gedaan – door quality time te creëren met een goede kop koffie

👉  Dit artikel is geschreven door Kotplanet voor Senseo.

What's your reaction?

Une petite notification ? OK Pas tout de suite