in

3 dingen die je moet weten over je vriendje/vriendinnetje

@Pexels- Josh Willink

Als je jong en verliefd bent, wil je al je tijd met je partner doorbrengen en bij hem of haar intrekken. Verliefdheid leidt er eigenlijk vaak toe dat mensen overhaast te werk gaan en fouten maken. Voordat je je op een heleboel projecten stort, het ene nog aantrekkelijker dan het andere, moet je een paar dingen weten. Kotplanet geeft je 3 punten om rekening mee te houden als je een gezonde en leuke relatie wil! Je zal zien dat je eigenlijk al een heleboel doet!

1/ Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig

Wanneer je verliefd bent, en vooral in het begin van een relatie, is het normaal dat je al je tijd met je wederhelft wilt doorbrengen. Tijd voor jezelf maken en met je vrienden samen zijn is ook nodig voor een koppel. Door alleen activiteiten te doen, blijf je je partner af en toe eens missen en word je weer blij als je samen bent.. Maar natuurlijk is intimiteit en tijd spenderen met elkaar ook heel bevredigend voor een duurzame relatie. Aarzel dus niet om de agenda van je partner te kennen. 

2/ Het verleden is het verleden !

Er is een grote kans dat je vriendje of vriendinnetje relaties heeft gehad voor deze. Dat is een beetje vervelend, maar daar hoef je je echt geen zorgen over te maken. Als hij of zij nu met jou in een relatie zit, is dat omdat hij of zij goede dingen in je zag en met jou verder wil. Dus stop met daarover je hoofd te breken en leef je relatie ten volle. Als je het gevoel hebt dat je je eerste liefde niet kan vergeten, dan is er wel een klein probleempje.

3/ Communicatie is de sleutel

In een relatie is communicatie een van de sleutels tot gelukkig zijn. Als je de dingen die je dwarszitten voor jezelf houdt, dan kan dat leiden tot een overvloed van emoties. Dat kan dan op zijn beurt leiden tot spanningen in de relatie. Als je het nodig vindt om iets met je partner te bespreken, als je je zorgen maakt of als zijn of haar houding je niet bevalt, aarzel dan niet om dat te vertellen. Wederzijds dialoog is het geheim van een succesvolle relatie! 

Niet overtuigd ? Je kan altijd vrijgezel blijven, natuurlijk !

Bekijk zeker onze Instagram pagina!

Written by Axelle F.

What do you think?