in ,

Acht websites en apps om geld te besparen als student

@Pexels - Andrea Piacquadio

Student zijn is niet altijd even makkelijk, vooral als je een krap budget hebt! Gelukkig voor jou zijn wij er om je een aantal goede tips aan te reiken om geld te besparen. Zo kun je plezier blijven hebben zonder dat het je budget opslokt.  Eten, kleding, vrije tijd, voor alles hebben we precies wat je zoekt!

1/ Too good to go

Aucune description disponible.

Je hebt er waarschijnlijk al van gehoord, maar het kon niet ontbreken in ons lijstje met geweldige deals voor jou! Too good to go is een app waarmee je tegen gereduceerde prijzen verrassingsmanden van onverkochte etenswaren van restaurants en winkels kunt kopen. Lekker genieten van heerlijke dingen terwijl je de verspilling tegengaat. Zo kun je tegen een lage prijs een doos verrukkelijke donuts krijgen voor na de les, manden met biologische groenten en fruit, door traiteurs of restaurants bereide gerechten of zelfs diepvriesmaaltijden om ’s avonds samen op kot van te smullen!  

Je hoeft enkel maar de app te installeren en te kijken naar de verschillende zaken die onverkocht eten beschikbaar hebben. Je betaalt om je mandje te reserveren en haalt het op tijdens het aangegeven tijdstip.  Er wordt altijd duidelijk vermeld of je je eigen bakje en/of tas moet meenemen. Ziezo, je hebt net voedsel gered dat waarschijnlijk weggegooid zou worden!  Eet smakelijk 😉 

2/ Happy Hours Market 

Aucune description disponible.

Nog een ander goed idee waarmee je geld kunt besparen en tegelijkertijd verspilling tegengaat! Happy Hours Market is een app waarmee je boodschappen voor de helft van de prijs kunt doen. Ja, ja je leest het goed, 50% korting op al het eten!  Happy Hours-busjes rijden rond in verschillende buurten om onverkocht voedsel op te halen bij warenhuizen. Het ingezamelde voedsel wordt verdeeld onder verenigingen die de meest kwetsbare mensen helpen waarna alles tegen lage prijzen wordt verkocht. Met deze app kun je zalm, yoghurt, pasta, desserts, vlees en nog zoveel meer voor de halve prijs kopen.  Voor studenten een geweldige deal! 

Je hoeft alleen maar de app te installeren, dan kies je een verkooppunt (voorlopig enkel in Brussel), en tot slot koop je je boodschappen online tijdens het opgegeven tijdstip. Vervolgens haast je je naar het geselecteerde verkooppunt waar je een prachtig busje met de Happy Hours-kleuren zal zien verschijnen. Daar moet je zijn om je bestelling op te halen. Vrij eenvoudig, toch?! Vergeet je boodschappentas niet!  

3/ Social Deal

Aucune description disponible.

App waarmee je hotels, restaurants, bioscoopkaartjes, lichaamsbehandelingen, pretparken of andere vrijetijdsactiviteiten tegen gereduceerde prijzen kunt boeken! Een beetje zoals Groupon eigenlijk …! De aanbiedingen zijn slechts beperkte tijd geldig en veranderen iedere week.  Je hoeft de app niet te installeren, maar het is wel veel makkelijker als je het doet! 

Klik gewoon op de aanbieding van je keuze, lees goed de beschrijving om de voorwaarden te kennen en om te kijken of het wat voor jou is. Je ontvangt een reserveringscode om je gereduceerde tarief te krijgen. Bij iedere aankoop gaat er geld in een spaarpotje dat je kunt gebruiken voor toekomstige aankopen. Wel, wat wordt het? Een weekendje Amsterdam? 

4/ iGraal 

iGraal is een app en een website die je kortingscodes en een bepaald percentage cashback biedt op je online aankopen in meer dan 1700 winkels! Je kunt je cashback op je bankrekening overmaken vanaf 20 euro. Heb je een computer nodig of wil je je volgende vakantie boeken? Kijk meteen of de winkel op iGraal staat om van de voordelen te profiteren!  

5/ TheFork 

Aucune description disponible.

Zin in een goed restaurant zonder pijn in je portemonnee? Nog een geweldige app om uit te gaan eten zonder dat het je handenvol geld kost. Want we eten zo graag! 

App waarmee je tot wel 50% korting krijgt op, meestal, de voor-, hoofd- en nagerechten van je keuze in een hele reeks restaurants. Is dat niet fijn? Het enige wat je hoeft te doen is naar de app gaan, een reservering maken met de promotie in het restaurant van je voorkeur, ervoor zorgen dat je het tijdstip en het aantal personen opgeeft, en je bent klaar om je lekker te laten verwennen en een heerlijke tijd te beleven samen met de mensen die je niet kunt missen!

6/ Vinted

Aucune description disponible.

Wil je pareltjes scoren op het gebied van kleding, schoenen of accessoires? Dan is Vinted the place to be! Met deze app kun je tegen gereduceerde prijzen tweedehands kleding en accessoires kopen. Je kunt ook verkopen wat je niet meer gebruikt en zo wat geld bijverdienen. Het is zowel een economische als ecologische optie om overconsumptie te voorkomen en al die spullen een tweede leven te geven!

7/ Think Twice 

Home - Think Twice

Think Twice is een tweedehandswinkel in het centrum van Gent en Brussel die ook online kleding en accessoires te koop aanbiedt tegen lage prijzen. Zo kun je je kleerkast vullen met mooie, kwaliteitsvolle stukken zonder dat het je een fortuin kost. En je verkleint nog eens je ecologische voetafdruk! Is dat niet geweldig? 

8/ Shopmium

Aucune description disponible.

Shopmium is een app waarmee je producten kunt testen door je een bepaald percentage cashback aan te bieden dat je direct op je bankrekening ontvangt. De app is supereenvoudig te gebruiken en biedt zelfs een welkomstproduct met 100% cashback! 

Het enige nadeel is dat de app niet veel producten aanbiedt, maar het is af en toe wel leuk om rond te snuffelen!  

Zo, ons lijstje zit er al op maar we hopen dat dit artikel je helpt om wat geld te besparen. Enjoy en deel deze geweldige deals zeker met al je vrienden!

Volg ons op Instagram en TikTok!

What do you think?